Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor

Ion Alexandru

Publicat 21/05/2022 la 10:46 GMT+3

Olimpiu Moruțan a avut un sezon slab la Galatasaray și a jucat din ce în ce mai puțin. O accidentare l-a chinuit pe mijlocașul român în ultimele 2 luni.

Moruțan, decisiv în Galatasaray - Goztepe 2-1

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan a nimerit la Galatasaray în cel mai slab sezon din istoria clubului, iar evoluțiile sale au fost în nota echipei.
Cea mai glorioasă echipă din istoria Turciei a remizat vineri pe terenul lui Antalyaspor, scor 1-1, ultimul meci al echipei în acest sezon. Cu această ocazie, fotbalistul român a vrut să transmită un mesaj suporterilor. "ESte finalul primului meu sezon la Galatasaray și sunt recunoscător pentru tot. Sper să revin mai puternic" a scris Moruțan pe contul său oficial de Instagram.

Moruțan nu vrea să revină la FCSB

Moruțan a costat-o pe Galatasaray 3,5 milioane și are un salariu de 330 de mii de euro pe sezon. Mijlocașul crescyt de U Cluj a prins doar 1047 de minute în campionatul Turciei și a marcat 3 goluri. Turcii sunt supărați din cauza acestui transfer pe care-l consideră ratat. Fostul președinte Burak Elmas a dezvăluit Adunării Generale a clubului Galatasaray că Moruțan are o clauză prin care salariul său se dublează automat în sezonul viitor. Asta înseamnă că Galatasaray va trebui să-i plătească 660 de mii de euro pe an până în 2025. La un calcul simplu, pe Galatasaray afacerea Moruțan o costă 6 milioane!
FCSB l-ar reprimi cu brațele deschise, dar mijlocașul de 23 de ani nu vrea să plece din Turcia.
Olimpiu Moruțan a fost întrebat de jurnaliștii turci de ce nu mai joacă la fel de mult sub comanda antrenorului catalan Domenec Torrent.
”Nu știu răspunsul la această întrebare (n.red. de ce nu a mai jucat sub comanda lui Domenec Torrent).Eu am continuat să mă antrenez la fel de mult, poate chiar mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil. Continui să mă antrenez la fel și niciodată nu m-am oprit din muncă” a spus Olimpiu Moruțan pentru Ajansspor.
Turcii au speculat că Moruțan va fi cedat sub formă de împrumut la finalul acestui sezon.
Bineînțeles, vreau să rămân la Galatasaray și să câștig campionatul. Cine nu ar vrea să fie la Galatasaray, cel mai mare club din Turcia? Dorința mea este să iau titlul cu Galatasaray, a mai spus Moruțan.
Citește și:

Moruțan în echipa cea mai slabă din istoria lui Galatasaray

Românii au fost în ultimii 30 de ani vedete la Galatasaray. Hagi și Popescu sunt adevărate legende la Istanbul, iar de cartea de vizită creată de ei au beneficiat și mulți alții. Transferurile lui Moruțan și Cicâldău realizate de Fatih Terim în vara trecută au fost întâmpinate cu mult entuziasm, dar internaționalii români au fost doar martorii unei căderi incredibile. De 22 de ori campioană, Galatasaray a terminat pe locul 10 și nu va juca în sezonul viitor în cupele europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo