Galatasaray traversează o perioadă extrem de nefastă în campionat, fiind pe locul 15, cu 29 de puncte după 25 de etape, fiind mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntașe. Deși l-a înlocuit pe Fatih Terim cu Domenec Torent, rezultatele nu s-au schimbat, iar prăbușirea Galatei a continuat. Turcii au 6 meciuri consecutive fără victorie în campionat, dintre care 4 înfrângeri și două rezultate de egalitate.
Nemulțumit de ce se întâmplă la echipă, Moruțan a amenințat că va pleca în vară de la Galatasaray, iar turcii sunt oricând pregătiți, se pare, să-i transforme dorința în realitate. Pasquale Sensibile, noul director sportiv al grupării "Cim Bom", vrea să renunțe la mijlocaș, potrivit fotospor.com.Moruțan a fost deja scos din lot pentru meciul cu Goztepe, iar șefii Galatei îi caută echipă. Cehia, Rusia sau Polonia sunt posibile destinații pentru acesta, precizează presa din Turcia.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58

Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray

Noul director sportiv al Galatei și-a propus să-l dea pe Moruțan sub formă de împrumut. Principala echipă la care ar putea ajunge mijlocașul român este Pogon Szczecin, echipă care se bate la campionat în Polonia. În Ekstraklasa, clubul unde ar putea ajunge Moruțan se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Lech Poznan.
Nici Cicâldău nu s-ar afla într-o poziție mai bună la Galatasaray. Moruțan și Cicâldău au venit la Galata ca urmare a insistențelor fostului antrenor, Fatih Terim, care se baza foarte mult pe cei doi, însă noul tehnician, Domenec Torrent, nu le-a acordat atât de multe minute pe cât o făcea predecesorul său, de aici și nemulțumirile celor doi.
S-au plătit peste 10 milioane de euro pentru aducerea celor doi jucători, care nu au reușit să o scoată pe Galatasaray din situația dificilă în care se află. Moralul lui Moruțan este foarte afectat din cauza faptului că mijlocașul de 22 de ani nu a primit foarte multe minute din partea noului antrenor. El a fost titular o singură dată în ultimele 5 meciuri disputate de echipa sa și a prins foarte puține minute din postura de rezervă. Mijlocașul român, venit cu mari speranțe la Galatasaray, se plânge foarte mult de această situație.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14