Alexandru Cicâldău a fost titular la centrul terenului și a fost înlocuit în minutul 78 chiar de Olimpiu Moruțan, însă niciunul dintre cei doi nu a reușit să fie decisiv.
Moruțan a înscris în etapa trecută, în partida cu Gaziantep, încheiată cu victoria Galatei, scor 2-0, însă în meciul cu Karagumruk antrenorul Fatih Terim a decis să-l odihnească și să-l introducă pe teren pe final de meci.
Gazdele au condus cu 1-0 până în minutul 88, însă nu au reușit să câștige partida cu trupa românilor Cicâldău și Moruțan.
Turkish Süper Lig
Moruțan, aproape de despărțirea de Galatasaray! Unde ar putea ajunge fostul fotbalist de la FCSB
30/06/2022 LA 12:48

Galata se depărtează de lider

Alexandru Cicâldău nu s-a remarcat pe teren, acolo unde a evoluat 78 de minute. Jucătorul transferat de la Craiova în această vară evoluase și joi 90 de minute, în grupele Europa League, împotriva lui Lokomotiv Moscova.
Moruțan a jucat 76 de minute în partida din Europa. Fatih Terim, tehnicianul Galatatei, a fost extrem de nervos la finalul meciului, cu 5 minute înainte ca echipa sa să egaleze și a primit un cartonaș galben.
În total, 9 galbene au fost arătate de către arbitrul Karaoglan. În urma acestui rezultat nefavorabil, Galatasaray se află pe locul 4, cu 21 de puncte, la 9 puncte distanță de liderul Trabzonspor, care s-a impus pe terenul lui Besiktas, scor 2-1.
Citește și:
De cealaltă parte, Karagumruk este pe locul 7, cu 19 puncte după primele 12 etape din Turcia.
Pentru Galata urmează super duelul cu Fenerbahce, de pe teren propriu. Cicâldău are 14 meciuri pentru turci în acest sezon, reușind 3 goluri și un assist. În schimb, Moruțan, transferat de la FCSB în această vară, a bifat 13 partide în care a punctat de 3 ori și a oferit 2 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
Galatasaray a numit antrenor o legendă a clubului! Ce se va întâmpla cu Cicâldău și Moruțan
23/06/2022 LA 15:40
Turkish Süper Lig
"Al doilea Guardiola", printre antrenorii doriți la Galatasaray! Când vor începe negocierile
08/06/2022 LA 14:24