Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme uriașe pentru Olimpiu Moruțan! Românul, OUT din lotul lui Galatasaray, iar antrenorul îl vrea plecat

Bianca Dumitru

Publicat 23/02/2022 la 12:35 GMT+2

Olimpiu Moruțan este tot mai aproape de despărțirea de Galatasaray. Românul a fost exclus de Domenec Torrent din lot pe termen nedeterminat, iar turcii nu mai vor să-l păstreze la echipă.

Olimpiu Moruțan (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Olimpiu Moruțan nu trece printr-o perioadă prea bună la Galatasaray, echipă care l-a transferat în august 2021. Noul antrenor al turcilor, Domenec Torrent, i-a acordat foarte puține minute, iar recent a luat decizia de a-l exclude din lot pentru partida cu Goztepe.
Acum, jurnaliștii publicației Sabah au anunțat că tehnicianul le-ar fi transmis șefilor că nu îl mai vrea la echipă și ar fi cerut să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată, motivându-și decizia prin faptul că prestațiile de la antrenamente ale mijlocașului de 22 de ani nu sunt la nivelul dorit. În aceeași situație cu Moruțan sunt și Arda Turan și Alpaslan Ozturk.
Conform sursei citate, președintele celor de la Galatasaray, Burak Elmas, nu a fost de acord cu solicitarea lui Torrent, dar a pus o condiție pentru a accepta excluderea din lot a celor 3 fotbaliști: obținerea unei victorii în meciul cu Rizespor din campionat.
"Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință", a declarat Domenec Torrent, după meciul cu Goztepe, când a fost întrebat despre motivul absenței lui Moruțan din lot.
Citește și:

OLIMPIU MORUȚAN, PE PICIOR DE PLECARE DE LA GALATASARAY

Galatasaray traversează o perioadă extrem de nefastă în campionat, iar nemulțumit de ce se întâmplă la echipă, Moruțan a amenințat că va pleca în vară de la Galatasaray.
Moralul lui Moruțan este foarte afectat din cauza faptului că nu a primit foarte multe minute din partea noului antrenor. El a fost titular o singură dată în ultimele 6 meciuri disputate de echipa sa și a prins foarte puține minute din postura de rezervă. Mijlocașul român, venit cu mari speranțe la Galatasaray, se plânge foarte mult de această situație.
Potrivit presei din Turcia, șefii sunt oricând pregătiți, se pare, să-i transforme dorința în realitate. Potrivit publicației Fotospor, Pasquale Sensibile, noul director sportiv al grupării Cim Bom, vrea să renunțe la mijlocaș.
Moruțan a fost deja scos din lot pentru meciul cu Goztepe din weekend, iar șefii Galatei îi caută echipă. Conform sursei citate, Cehia, Rusia sau Polonia sunt posibile destinații pentru acesta, pe care turcii vor să-l trimită sub formă de împrumut.
Principala echipă la care ar putea ajunge mijlocașul român este Pogon Szczecin, echipă care se bate la campionat în Polonia. În Ekstraklasa, clubul unde ar putea ajunge Moruțan se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Lech Poznan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo