Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Program special pentru Moruțan la Galatasaray! Ce i-a pregătit Terim pentru a-l pune la punct

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2021 la 17:28 GMT+3

Olimpiu Moruțan nu a fost integralist în nicio partidă după transferul la Galatasaray. Pentru a-l pune la punct în ceea ce privește condiția fizică, Fatih Terim a decis să ia măsuri, fostul jucător de la FCSB urmând a fi supus unui program special de antrenament.

Olimpiu Moruțan (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Olimpiu Moruțan a ajuns în această vară la Galatasaray, evoluând cel puțin câte o repriză în fiecare meci disputat după transfer. Fostul jucător de la FCSB nu a fost, însă, integralist în nicio partidă, iar acest lucru ar fi cauzat de problemele pe care le întâmpină la antrenamente.
Galatasaray a fost învinsă în ultima etapă din campionatul Turciei după schimbarea lui Moruțan, iar Fatih Terim nu vrea să mai fie nevoit să-l scoată de pe teren după doar o repriză, fiind de părere că absența lui de pe teren poate avea un impact negativ asupra echipei.
Astfel, potrivit jurnaliștilor turci de la Sporx, antrenorul lui Galatasaray vrea să-l ajute pe Olimpiu Moruțan să se pună la punct în ceea ce privește condiția sa fizică. Fotbalistul ar fi avut probleme la antrenamente, considerându-le prea solicitante, iar Terim ar fi discutat cu staff-ul tehnic, pregătindu-i cu ajutorul preparatorului fizic Scott Piri un program special.

Moruțan, comparat cu Messi în Turcia

Prestațiile bune reușite de Moruțan i-au fermarcat pe jurnaliști. Cei de la publicația Biokadar l-au numit pe Moruțan 'noul joker' al lui Fatih Terim, prezentându-l drept "un jucător ofensiv versatil" și comparându-l cu Lionel Messi.
"Olimpiu Moruțan, al cărui stil este asemănator cu Lionel Messi, cu driblingurile și viteza sa, și-ar putea face un nume în lumea fotbalului în următorii ani. Jucătorul de 22 de ani, care a ajuns la al treilea meci jucat, a reușit deja să le câștige inimile fanilor. Fotbalistul român, care a reușit să rupă din presiunea din terenul advers și să creeze pericol la poarta adversă, este așteptat să fie una dintre cele mai 'efective arme' ale echipei Cim-bon în acest sezon", se arată în presa turcă.
Următoarea partidă a celor de la Galatasaray este programată miercuri, de la ora 20:00, în compania celor de la Kayserispor, în etapa a șasea din Super Lig.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo