Olimpiu Moruțan a ajuns în această vară la Galatasaray, evoluând cel puțin câte o repriză în fiecare meci disputat după transfer. Fostul jucător de la FCSB nu a fost, însă, integralist în nicio partidă, iar acest lucru ar fi cauzat de problemele pe care le întâmpină la antrenamente.
Galatasaray a fost învinsă în ultima etapă din campionatul Turciei după schimbarea lui Moruțan, iar Fatih Terim nu vrea să mai fie nevoit să-l scoată de pe teren după doar o repriză, fiind de părere că absența lui de pe teren poate avea un impact negativ asupra echipei.
Astfel, potrivit jurnaliștilor turci de la Sporx, antrenorul lui Galatasaray vrea să-l ajute pe Olimpiu Moruțan să se pună la punct în ceea ce privește condiția sa fizică. Fotbalistul ar fi avut probleme la antrenamente, considerându-le prea solicitante, iar Terim ar fi discutat cu staff-ul tehnic, pregătindu-i cu ajutorul preparatorului fizic Scott Piri un program special.
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
27/11/2022 LA 08:59

Moruțan, comparat cu Messi în Turcia

Prestațiile bune reușite de Moruțan i-au fermarcat pe jurnaliști. Cei de la publicația Biokadar l-au numit pe Moruțan 'noul joker' al lui Fatih Terim, prezentându-l drept "un jucător ofensiv versatil" și comparându-l cu Lionel Messi.
"Olimpiu Moruțan, al cărui stil este asemănator cu Lionel Messi, cu driblingurile și viteza sa, și-ar putea face un nume în lumea fotbalului în următorii ani. Jucătorul de 22 de ani, care a ajuns la al treilea meci jucat, a reușit deja să le câștige inimile fanilor. Fotbalistul român, care a reușit să rupă din presiunea din terenul advers și să creeze pericol la poarta adversă, este așteptat să fie una dintre cele mai 'efective arme' ale echipei Cim-bon în acest sezon", se arată în presa turcă.
Următoarea partidă a celor de la Galatasaray este programată miercuri, de la ora 20:00, în compania celor de la Kayserispor, în etapa a șasea din Super Lig.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
International friendlies
Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist român în meciul cu Slovenia. "E un câștig pentru noi”
18/11/2022 LA 07:51