Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu, pe lista unui club care a jucat în grupele UCL! Concurează cu o legendă a Realului

Nicu Savin

Publicat 11/12/2021 la 18:31 GMT+2

Răzvan Lucescu nu traversează o perioadă deosebbită la PAOK și românul s-ar putea despărți mai repede decât era de așteptat de clubul elen. Presa din Turcia scrie că antrenorul de 53 de ani este dorit insistent de Beșiktaș, club antrenat în trecut și de tatăl său.

Răzvan Lucescu este campion în Arabia Saudită cu Al Hilal

Credit imagine: Eurosport

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK înaintea acestui sezon, dar parcursul echipei este departe de cel din primul mandat al românului, când a cucerit titlul în Grecia (2018-2019) și a câștigat și două cupe. Startul acestui sezon a fost unul foarte slab pentru echipa din Salonic, care după 12 etape este abia pe locul 4, la 13 puncte distanță de liderul Olympiacos.
PAOK s-a calificat totuși în 16-imile Conference League, dar presa elenă a scris că șefii clubului sunt foarte nemulțumiți și nu ar fi exclusă o despărțire. Lucescu Jr. a refuzat de curând o ofertă de a prelua echipa națională a României, dar ar putea reveni repede în acțiune chiar dacă va fi demis de la PAOK.
Citește și:

Răzvan Lucescu, pe lista lui Beșiktaș

Conform publicației turce Ajansspor, Răzvan Lucescu este pe lista celor de la Beșiktaș, campioana en-titre a Turciei. Formația din Istanbul s-a despărțit de curând de Sergen Yalcin, ca urmare a rezultatelor dezastruoase din debutul acestei stagiuni. După 15 etape, Beșiktaș este pe locul 9, la 18 puncte de liderul Trabzonspor. Turcii au participat și în grupele Champions League, dar au terminat cu 0 puncte o grupă cu Ajax, Borussia Dortmund și Sporting.
Sursa citată notează că oficialii turci "se vor întâlni cu antrenorul român". Cu toate acestea, Lucescu nu este singurul nume de pe lista bașcanilor lui Beșiktaș. Stanislav Cherchesov, fostul selecționer al Rusiei, și Guti, fostul mare jucător de la Real Madrid sunt celelalte două variante din străinătate, pe lângă o serie de antrenori turci.
Guti a fost jucător (2010-2011, ultimul din cariera sa) și antrenor secund la Beșiktaș, dar s-a despărțit cu scandal de gruparea din Istanbul, astfel că o revenire e puțin probabilă.
Dacă va ajunge la Beșiktaș, Răzvan Lucescu îi va călca pe urme tatălui său, care a antrenat al 3-lea mare club din capitala Turciei între 2002 și 2004, câștigând tilul la chiar primul sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo