Olimpiu Moruțan a ajuns la finalul lunii august la Galatasaray, club cu care a semnat un contract valabil până în 2026. Jurnaliștii din Turcia au anunțat astăzi suma de bani pe care FCSB a încasat-o în schimbul românului.
Deși oficialii roș-albaștrilor au anunțat că vor primi 6,5 milioane de euro, turcii de la Fanatik scriu că Galatasaray nu le-a plătit decât 3,5 milioane de euro, urmând a mai achita bonusuri de 1,9 milioane de euro.
Conform contractului românului, FCSB va încasa 600.000 de euro când Moruțan va ajunge la 15 meciuri în acest sezon. Alți 300.000 de euro vor ajunge în conturile roș-albaștrilor dacă Galatasaray se va califica în Europa League în următoarele sezoane, în cazul unei calificări în grupele Champions League suma urmând a crește la 1 milion de euro.
Turkish Süper Lig
"Un transfer mega prost!" FCSB încă nu a primit banii de la Galatasaray pe Olimpiu Moruțan
ACUM 6 ORE

"ÎI VOM RIDICA STATUIE LUI MORUȚAN!"

Olimpiu Moruțan a marcat golul victoriei celor de la Galatasaray în deplasarea de la Rizespor, contând pentru etapa a 8-a din Turcia. După meci, fanii echipei s-au arătat extaziați de prestația românului, despre care Fatih Terim a spus că a jucat asemenea unui leu.
Suporterii nu au mai avut nicio limită și l-au elogiat pe Olimpiu Moruțan, cerându-i clubului să-i facă contract pe viață și spunând că ei îi vor ridica statuie.
"Dacă ar fi ceva mai bun decât să-l titularizezi, acel lucru ar fi să-l introduci în teren și să dea golul victoriei în ultimul minut. Îi vom ridica o statuie lui Olimpiu Moruțan. El ne oferă cea mai mare plăcere din lume!", a fost mesajul unui suporter al celor de la Galatasaray.
"Faceți-i contract pe viață cât se poate de repede" sau "Moruțan a marcat golul victoriei pentru a doua etapă la rând. Dacă va continua așa, își va merita banii pe deplin" au fost alte comentarii postate de fanii echipei lui Fatih Terim pe Twitter.
Turkish Süper Lig
Moruțan, elogiat în presa turcă, după un nou meci perfect! Terim ar vrea ca românul să fie mai șiret
IERI LA 11:01
Turkish Süper Lig
Moruțan, încântător în Turcia! "E magicianul echipei!" Trei victorii consecutive pentru Galatasaray
17/10/2021 LA 15:38