Olimpiu Moruțan a ajuns la finalul lunii august la Galatasaray, club cu care a semnat un contract valabil până în 2026. Jurnaliștii din Turcia au anunțat astăzi suma de bani pe care FCSB a încasat-o în schimbul românului.
Deși oficialii roș-albaștrilor au anunțat că vor primi 6,5 milioane de euro, turcii de la Fanatik scriu că Galatasaray nu le-a plătit decât 3,5 milioane de euro, urmând a mai achita bonusuri de 1,9 milioane de euro.
Conform contractului românului, FCSB va încasa 600.000 de euro când Moruțan va ajunge la 15 meciuri în acest sezon. Alți 300.000 de euro vor ajunge în conturile roș-albaștrilor dacă Galatasaray se va califica în Europa League în următoarele sezoane, în cazul unei calificări în grupele Champions League suma urmând a crește la 1 milion de euro.
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
27/11/2022 LA 08:59

"ÎI VOM RIDICA STATUIE LUI MORUȚAN!"

Olimpiu Moruțan a marcat golul victoriei celor de la Galatasaray în deplasarea de la Rizespor, contând pentru etapa a 8-a din Turcia. După meci, fanii echipei s-au arătat extaziați de prestația românului, despre care Fatih Terim a spus că a jucat asemenea unui leu.
Suporterii nu au mai avut nicio limită și l-au elogiat pe Olimpiu Moruțan, cerându-i clubului să-i facă contract pe viață și spunând că ei îi vor ridica statuie.
"Dacă ar fi ceva mai bun decât să-l titularizezi, acel lucru ar fi să-l introduci în teren și să dea golul victoriei în ultimul minut. Îi vom ridica o statuie lui Olimpiu Moruțan. El ne oferă cea mai mare plăcere din lume!", a fost mesajul unui suporter al celor de la Galatasaray.
"Faceți-i contract pe viață cât se poate de repede" sau "Moruțan a marcat golul victoriei pentru a doua etapă la rând. Dacă va continua așa, își va merita banii pe deplin" au fost alte comentarii postate de fanii echipei lui Fatih Terim pe Twitter.
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
International friendlies
Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist român în meciul cu Slovenia. "E un câștig pentru noi”
18/11/2022 LA 07:51