Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică le-a demonstrat turcilor că poate face minuni la Malatya. "Îi iubesc" spune Șumi!

Ion Alexandru

Publicat 23/10/2021 la 07:31 GMT+3

2 victorii din primele 2 partide și deja Șumudică este idol la Malatya. Succesul de aseară, 2-1 cu Altay, a urcat noua echipă a lui Șumudică la mijlocul clasamentului. Înainte de meci, Șumudică a stat la poze cu fanii celor de la Malatyaspor: „Nu contează pentru mine dacă oamenii sunt săraci sau bogați. Nu fac diferență, eu iubesc oamenii, iubesc acești suporteri!”

Malatyaspor a obșinut a doua victorie consecutivă cu Șumudică pe bancă

Credit imagine: Twitter

Șumudică este în culmea fericiri după un start perfect la noua sa echipă. 2-0 în deplasarea de la Adana a fost urmat de un nou succes, 2-1 pe teren propriu cu Altay. Șumudică este deja o vedetă în Malatya, orașul de 800 de mii de locuitori din centru Turciei. După succesul de vineri seară, Șumudică nu a uitat perioada de la CFR din acest debut de sezon și a fost acid la adresa șefilor campioanei României.
„Sunt foarte fericit pentru jucători și pentru fani. Am câștigat două meciuri la rând de când am venit aici. Dar fac o paralelă cu echipa de la care am plecat din România, CFR. Am câștigat 7 meciuri în campionat și degeaba, am avut un record similar și la Gaziantep, unde nu am pierdut un an și am marcat în 22 de meciuri consecutive. Dar aceste recorduri nu sunt importante. Importante sunt lupta jucătorilor și dezvoltarea echipei”, a declarat Șumudică după victorie cu Altay, potrivit ajansspor.com.

Șumudică i-a cucerit pe turci și cu...tehnica

Șumudică are din nou succes la o echipă din Turcia și a ținut să le demonstreze fanilor că știe cu mingea. Fostul atacant a câștigat titlul cu Rapid în 1999 și a luat în Giulești în două trofee, Cupa României în 1998 și 2002. Șumudică a evoluat în Portugalia, la Maritimo, dar cele mai multe goluri într-un sezon le-a dat în campionatul Ungariei pentru Debrecen. Au fost 21 de reușite în 2002-2003.
Deși are doar 50 de ani, Șumudică a lucrat deja, ca antrenor, la 20 de echipe! În Turcia, Malatyaspor este a 4-a echipă din cariera lui Șumudică, după Kayserispor, Gaziatep și Rizespor. Singurul titlu de campion l-a cucerit cu Astra Giurgiu, echipă alpturi de care a jucat acum 4 ani în primăvara europeană.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo