Șumudică este în culmea fericiri după un start perfect la noua sa echipă. 2-0 în deplasarea de la Adana a fost urmat de un nou succes, 2-1 pe teren propriu cu Altay. Șumudică este deja o vedetă în Malatya, orașul de 800 de mii de locuitori din centru Turciei. După succesul de vineri seară, Șumudică nu a uitat perioada de la CFR din acest debut de sezon și a fost acid la adresa șefilor campioanei României.
„Sunt foarte fericit pentru jucători și pentru fani. Am câștigat două meciuri la rând de când am venit aici. Dar fac o paralelă cu echipa de la care am plecat din România, CFR. Am câștigat 7 meciuri în campionat și degeaba, am avut un record similar și la Gaziantep, unde nu am pierdut un an și am marcat în 22 de meciuri consecutive. Dar aceste recorduri nu sunt importante. Importante sunt lupta jucătorilor și dezvoltarea echipei”, a declarat Șumudică după victorie cu Altay, potrivit ajansspor.com.
Turkish Süper Lig
Șumudică, declarații dure înainte de meciul cu Galatasaray! Ce îl nemulțumește în Turcia
24/11/2021 LA 18:00

Șumudică i-a cucerit pe turci și cu...tehnica

Șumudică are din nou succes la o echipă din Turcia și a ținut să le demonstreze fanilor că știe cu mingea. Fostul atacant a câștigat titlul cu Rapid în 1999 și a luat în Giulești în două trofee, Cupa României în 1998 și 2002. Șumudică a evoluat în Portugalia, la Maritimo, dar cele mai multe goluri într-un sezon le-a dat în campionatul Ungariei pentru Debrecen. Au fost 21 de reușite în 2002-2003.
Deși are doar 50 de ani, Șumudică a lucrat deja, ca antrenor, la 20 de echipe! În Turcia, Malatyaspor este a 4-a echipă din cariera lui Șumudică, după Kayserispor, Gaziatep și Rizespor. Singurul titlu de campion l-a cucerit cu Astra Giurgiu, echipă alpturi de care a jucat acum 4 ani în primăvara europeană.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a pus ochii pe un fotbalist de la FCSB: "E un jucător care mă interesează!"
13/11/2021 LA 06:52
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, descumpănit după prima înfrângere pe banca celor de la Yeni Malatyaspor
30/10/2021 LA 16:46