Deniz Hummet a marcat unicul gol al meciului în minutul 80, iar trupa lui Marius Șumudică se află pe locul 19, cu 14 puncte după 17 etape.
De cealaltă parte, Rizespor, fosta echipă antrenată de Șumudică, este pe locul 17, cu 16 puncte. Locul 16 este primul care asigură rămânerea în prima divizie din Turcia, însă rezultatele nu sunt de partea antrenorului român.
Pentru Marius Șumudică urmează duelul cu Kayserispor, o altă formație pe care a antrenat-o. Pe banca lui Rizespor a stat în perioada 25 ianuarie – 4 martie 2021.
Turkish Süper Lig
Cicâldău a marcat pentru Galata, dar Cim Bom e aproape de retrogradare!
23/01/2022 LA 18:22
Citește și:

Fanii îl contestă pe Șumudică

Suporterii lui Yeni Malatyaspor nu sunt mulțumiți de rezultatele echipei, dar nici de jocul prestat de echipa de pe locul 19. Concret, ei și-ar dori un joc mai ofensiv, în care echipa să-și creeze mai multe oportunități de a marca.
5 înfrângeri și 2 rezultate de egalitate are Yeni Malatyaspor în ultimele 7 meciuri, iar duelul cu Kayserispor ar putea fi decisiv pentru antrenorul român.
În etapa trecută, Yeni Malatyaspor a pierdut cu 2-6 în fața lui Alanyaspor, iar Șumudică a amenințat că își va da demisia dacă nu va primi întăriri în iarnă: "În primul rând, am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor. Asta a reprezentat gestul. În astfel de stituații, antrenorii sunt cei care plătesc. Nu voi vorbi urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.
Mai există o singură șansă pentru a continua la Yeni Malatyaspor. Conducerea trebuie să îmi aducă jucătorii pe care îi vreau! Cine a făcut transferurile în vară să își asume!
Nu vreau să îmi asum greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, nu! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui.", anunța Sumudică atunci.
Lider în Turcia este Trabzonspor, cu 42 de puncte, la 9 distanță de ocupanta locului 2, Konyaspor.
Turkish Süper Lig
Trupa lui Șumudică rămâne pe ultimul loc! Egal cu campioana în ultima etapă
22/01/2022 LA 14:01
Turkish Süper Lig
Galatasaray, la 4 puncte de retrogradare după o nouă înfrângere! Moruțan a dat un assist
20/01/2022 LA 19:01