Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică "tună și fulgeră" după un nou meci de coșmar: "Sunt aici de 9 meciuri și nu am văzut asta"

Nicu Savin

Actualizat 23/12/2021 la 19:24 GMT+2

Marius Șumudică a avut un discurs vehement la adresa arbitrajului din meciul Yeni Malatyaspor - Kayserispor, în care elevii săi au pierdut două puncte uriașe în prelungiri. Antrenorul român consideră că formația sa trebuia să beneficieze de un penalty și i-a atacat în termeni duri pe arbitrii partidei.

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Malatyaspor

Credit imagine: Eurosport

Marius Șumudică traversează o perioadă extrem de complicată la Malatyaspor. După un început bun, cu două victorii consecutive, echipa a ajuns la 8 meciuri consecutive fără succes în campionat și este pe loc retrogradabil.
Perioada neagră putea fi oprită astăzi, când echipa lui Șumudică a condus cu 2-0 la pauză în meciul contra lui Kayserispor, dar în final s-a terminat 2-2, golul egalizator al oaspeților venind în minutul 90+1.
La final, antrenorul român s-a arătat extrem de nemulțumit de arbitraj, considerând că Malatyaspor ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri când încă se afla în avantaj.
Citește și:

Șumudică, vehement la adresa arbitrajului din Turcia

Mai mult, "Șumi" i-a acuzat pe oficiali că nici măcar nu au dorit să revadă faza la VAR, lucru care, de altfel, nu s-a întâmplat niciodată de la începutul mandatului său.
"Sunt aici de 9 meciuri, nu i-am văzut nici măcar o dată pe arbitri mergând la VAR. Am răvăzut faza respectivă de 10 ori. A fost 100% penalty, dar nici măcar nu s-au dus la VAR. Jucăm acasă. Toată lumea vede ce se întâmplă. Nu se iau decizii corecte. Jucătorii mei se enervează, au dreptate. Jucătorii au dreptate să fie supărați. Toți au familii. Dacă se dădea penalty, poate că meciul s-ar fi rupt acolo. Nu au făcut-o și am pierdut 2 puncte din cauza unei decizii proaste", a spus Șumudică, citat de fanatik.tr.
Opinia lui Șumudică a fost împărtășită și de cei din conducerea clubului. Președintele Adil Gevrek a pătruns pe teren la finalul întâlnirii pentru a-i cere socoteală arbitrului. Lcururile puteau degenera fără intervenția jucătorilor, oficialul lui Malatyaspor fiind extrem de nervos. Abia după aproximativ 20 de minute de la fluierul final brigada care a condus partida, în frunte cu Adil Gevrek, a plecat la vestiare.
În urma rezultatului de azi, echipa lui Șumudică a pierdut două puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării. După 18 etape, Malatyaspor este pe locul 18 (din 20 de echipe), dar ar putea cădea o poziție dacă Goztepe va scoate măcar un punct în deplasarea cu Beșiktaș.
Astfel, situația românului se agravează pe zi ce trece, iar acesta așteaptă cu sufletul la gură luna ianuarie, când șefii clubului i-au promis că îi vor aduce întăriri. Campionatul Turciei nu se întrerupe în perioada Crăciunului (Turcia este o țară musulmană). Yeni Malatyaspor va juca peste numai 3 zile un meci infernal, în deplasare cu Fenerbahce.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo