Olimpiu Moruţan continuă să facă show în tricoul celor de la Galatasaray. Internaționalul român transferat de la FCSBa înscris un gol superb în meciul câştigat de Galalatasaray, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Gaziantep FK, la care evoluează Alin Toşca şi Alexandru Maxim.
Moruţan a marcat în minutul 45+3 și a fost schimbat în minutul 75. Pentru Galata a mai înscris Akturkoglu ('73). Alexandru Cicâldău, celălalt român de la Galatasaray, a fost integralist. La oaspeţi, Toşca a jucat pe toată durata partidei şi Maxim (care a primit un cartonaș galben) până în minutul 77.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
IERI LA 18:30

Fatih Termin, reacție genială după golul marcat de Moruțan cu Gaziantep

La finalul meciului, Fatih Terim a vorbit la superlativ despre fotbalistul român: "Moruțan este cel mai tânăr dintre ei. E puțin retras, însă are calități importante. Moruțan este un jucător extrem de talentat, are un picior stâng extrem de bun și inteligență de joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să facă asta, viitorul sună bine", a declarat Terim la finalul meciului.
În urma acestei victorii, Galatasaray a urcat până pe locul 6 în SuperLig, apropiindu-se la 7 puncte de liderul Trabzonspor. În etapa viitoare, echipa lui Moruțan și Cicâldău va juca în deplasare cu Karagumruk, echipă clasată pe locul 8.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cicâldău, "meciul carierei" cu Marseille. Reacția lui Fatih Terim, după ce românul a distrus-o pe OM
26/11/2021 LA 06:56
Turkish Süper Lig
Șumudică, declarații dure înainte de meciul cu Galatasaray! Ce îl nemulțumește în Turcia
24/11/2021 LA 18:00