Olimpiu Moruţan continuă să facă show în tricoul celor de la Galatasaray. Internaționalul român transferat de la FCSBa înscris un gol superb în meciul câştigat de Galalatasaray, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Gaziantep FK, la care evoluează Alin Toşca şi Alexandru Maxim.
Moruţan a marcat în minutul 45+3 și a fost schimbat în minutul 75. Pentru Galata a mai înscris Akturkoglu ('73). Alexandru Cicâldău, celălalt român de la Galatasaray, a fost integralist. La oaspeţi, Toşca a jucat pe toată durata partidei şi Maxim (care a primit un cartonaș galben) până în minutul 77.
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
IERI LA 08:59

Fatih Termin, reacție genială după golul marcat de Moruțan cu Gaziantep

La finalul meciului, Fatih Terim a vorbit la superlativ despre fotbalistul român: "Moruțan este cel mai tânăr dintre ei. E puțin retras, însă are calități importante. Moruțan este un jucător extrem de talentat, are un picior stâng extrem de bun și inteligență de joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să facă asta, viitorul sună bine", a declarat Terim la finalul meciului.
În urma acestei victorii, Galatasaray a urcat până pe locul 6 în SuperLig, apropiindu-se la 7 puncte de liderul Trabzonspor. În etapa viitoare, echipa lui Moruțan și Cicâldău va juca în deplasare cu Karagumruk, echipă clasată pe locul 8.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
International friendlies
Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist român în meciul cu Slovenia. "E un câștig pentru noi”
18/11/2022 LA 07:51