Olimpiu Moruțan, un fotbalist destul de inconstant, care nu s-a ridicat niciodată la nivelul anunțat de conducerea FCSB pe când juca la roș-albaștrii, a fost transferat la Galatasaray în a doua jumătate a lunii august. Negocierile se derulau de mai multe luni între cele 2 cluburi, însă se blcoaseră la un moment dat ca urmare a pretențiilor aberante avute de partea română.
Oficialii clubului din Berceni au cerut nu mai puțin de 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului. În cele din urmă, ca urmare a relațiilor foarte bune avute de impresarul lui Moruțan cu Fatih Terim, discuțiile s-au reluat și, potrivit conducerii roș-albaștrilor s-a bătut palma pentru transfer în schimbul a 5,5 milioane de euro. Totuși, se pare că turcii nu au plătit încă pentru internaționalul român.
Serie B
Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul
IERI LA 08:59

FCSB încă nu a primit banii de la Galatasaraype Olimpiu Moruțan

Patronul clubului FC Botoșani nu știe deocamdată cât va încasa de pe urma lui Moruțan, asta pentru că FCSB și Galatasaray nu au comunicat oficial suma de transfer. Valeriu Iftime este de părere că FCSB va încasa mai puțin decât s-a vehiculat în presă:"Am vorbit cu președintele nostru, Cătălin Anton, care a depus o sesizare la FRF. Vrem să aflăm ce sume ni se cuvin. Pentru Moruțan a fost un transfer bun, pentru FCSB a fost un transfer mega prost.
Dacă ar fi luat 10 milioane de euro, Gigi Becali s-ar fi lăudat peste tot, scria și pe gard. Ei până acum n-au primit niciun ban, din această cauză nu ne-au plătit nici nouă acel procent de 9%. Cred că până la urmă transferul s-a făcut pentru 2 milioane de euro. Mi-au spus că este o clauză de confidențialitate cu Galatasaray. Eu vreau doar o hârtie pe care să scrie că FCSB se angajează să plătească o anumită sumă către Botoșani, altceva nu mă interesează, pentru că FCSB este un club serios", a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
International friendlies
Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist român în meciul cu Slovenia. "E un câștig pentru noi”
18/11/2022 LA 07:51