Olimpiu Moruțan, un fotbalist destul de inconstant, care nu s-a ridicat niciodată la nivelul anunțat de conducerea FCSB pe când juca la roș-albaștrii, a fost transferat la Galatasaray în a doua jumătate a lunii august. Negocierile se derulau de mai multe luni între cele 2 cluburi, însă se blcoaseră la un moment dat ca urmare a pretențiilor aberante avute de partea română.
Oficialii clubului din Berceni au cerut nu mai puțin de 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului. În cele din urmă, ca urmare a relațiilor foarte bune avute de impresarul lui Moruțan cu Fatih Terim, discuțiile s-au reluat și, potrivit conducerii roș-albaștrilor s-a bătut palma pentru transfer în schimbul a 5,5 milioane de euro. Totuși, se pare că turcii nu au plătit încă pentru internaționalul român.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
IERI LA 11:02

FCSB încă nu a primit banii de la Galatasaraype Olimpiu Moruțan

Patronul clubului FC Botoșani nu știe deocamdată cât va încasa de pe urma lui Moruțan, asta pentru că FCSB și Galatasaray nu au comunicat oficial suma de transfer. Valeriu Iftime este de părere că FCSB va încasa mai puțin decât s-a vehiculat în presă:"Am vorbit cu președintele nostru, Cătălin Anton, care a depus o sesizare la FRF. Vrem să aflăm ce sume ni se cuvin. Pentru Moruțan a fost un transfer bun, pentru FCSB a fost un transfer mega prost.
Dacă ar fi luat 10 milioane de euro, Gigi Becali s-ar fi lăudat peste tot, scria și pe gard. Ei până acum n-au primit niciun ban, din această cauză nu ne-au plătit nici nouă acel procent de 9%. Cred că până la urmă transferul s-a făcut pentru 2 milioane de euro. Mi-au spus că este o clauză de confidențialitate cu Galatasaray. Eu vreau doar o hârtie pe care să scrie că FCSB se angajează să plătească o anumită sumă către Botoșani, altceva nu mă interesează, pentru că FCSB este un club serios", a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
28/11/2021 LA 18:30
Turkish Süper Lig
Șumudică, declarații dure înainte de meciul cu Galatasaray! Ce îl nemulțumește în Turcia
24/11/2021 LA 18:00