Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Maxim, aproape de unul dintre granzii Turciei! Gaziantep s-ar putea retrage din campionat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/02/2023 la 12:43 GMT+2

Alexandru Maxim este aproape de Besiktas, anunță presa din Turcia. Gaziantep, echipa românului, este pe cale să se retragă din campionat, în urma cutremurelor devastatoare care au lovit țara.

Alexandru Maxim war zuletzt an Gaziantep FK ausgeliehen

Credit imagine: SID

Articol scris de Dani Morar
Alexandru Maxim este aproape de a ajunge la una dintre cele mai titrate echipe ale Turciei. Besiktas este cu ochii pe mijlocașul român, după ce perioada de transferuri din Turcia a fost prelungită, în urma cutremurului devastator care a lovit țara.
Besiktas are două nume pe listă, iar principalul contracandidat a lui Maxim pentru un eventual transfer este Fabio. Jurnaliștii de la fanatik.com.tr anunță că echipa a accelerat deja negocierile pentru jucătorul român, care ar putea semna în următoarele zile.
5 goluri și 10 assist-uri are Maxim în acest sezon în Turcia, cifre care au atras interesul clubului cu 16 titluri în Superliga turcă. După ce Hatayspor s-a retras din campionat, Gaziantep ar putea urma acest exemplu, ceea ce ar facilita o mutare a românului la Besiktas.
Despre Maxim s-a scris și că ar fi dorit în Serie A, de către Udinese. Italienii l-au pierdut pe Gerard Deulofeu, care s-a accidentat, și căutau un înlocuitor cu experiență, care să facă față presiunii din campionat.
Citește și:

Alexandru Maxim a fost șocat de cutremurul din Turcia

Alexandru Maxim se afla în Germania în timpul cutremurului care a devastat Turcia. El a dat asigurări că toată lumea de la clubul său este ok, dar s-a declarat șocat de tot ce s-a întâmplat acolo. Mulți apropiați l-au sunat la puțin timp de la aflarea veștilor tragice, dar acesta i-a liniștit, transmițând că nici măcar nu s-a aflat la locul faptelor.
"Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.
Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.
Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.
Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case", a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo