Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bătaie pe teren, după Trabzonspor – Fenerbahce! Jucătorii oaspeților, atacați de suporteri

Dani Morar

Actualizat 17/03/2024 la 23:18 GMT+2

Fenerbahce s-a impus în derby-ul cu Trabzonspor, din Superliga Turciei, dar ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Jucătorii oaspeților s-au bucurat pe teren, dar lucrurile au degenerat după ce suporterii gazdă au intrat pe teren și au sărit la bătaie.

Trabzonspor - Fenerbahce.

Credit imagine: Eurosport

Trabzonspor și Fenerbahçe s-au confruntat în meciul din a 30-a săptămână din Super League. Meciul s-a încheiat cu o victorie cu 3-2 Fenerbahçe.
În timp ce golurile lui Fenerbahçe au fost marcate de Fred (2) și Batshuayi, golurile lui Trabzonspor au venit de la Enis Bardhi și Trezeguet (p).
Fred a marcat primele două goluri ale lui Fenerbahçe.. Acest gol marcat de Fred a fost al 13-lea gol marcat de echipa galben-albastru din afara suprafeței de pedeapsă în Super League în acest sezon.
Trezeguet, care s-a ocupat de lovitura de pedeapsă câștigată de Trabzonspor, a marcat al treilea gol în ultimele 3 meciuri în tricoul purpuriu. Michy Batshuayi, care a început jocul pe banca lui Fenerbahçe, a intrat în joc în minutul 83 și a marcat golul victoriei în minutul 87. Atacantul belgian, care a atras atenția cu golurile marcate în ultimele momente ale meciurilor din acest sezon, a înscris cel de-al 21-lea gol în toate competițiile în tricoul galben-albastru.
Cu acest rezultat, Fenerbahçe a ajuns la 77 de puncte și e pe locul al doilea, la 4 puncte de liderul Galatasaray.
Citește și:

Bătaie generală după Trabzonspor – Fenerbahce

Imediat după fluierul final, jucătorii lui Fenerbache au pornit o horă a bucuriei chiar pe teren. Un fan a intrat imediat, considerând sărbătoarea oaspeților ca fiind provocatoare.
Jucătorii și staff-ul lui Fener au intrat în altercație cu acel fan, iar ce a urmat e o adevărată nebunie.
Suporterii au început să vină în număr mare din tribune și să îi atace pe cei de la Fenerbahce. Forțele de ordine au încercat să îi apere și să îi îndrume spre vestiare, dar au fost depășiți numeric de fani.
Toată lumea s-a retras la vestiare, iar lucrurile au fost cu greu calmate. În ciuda celor întâmplate, cei de la Fener au făcut o poză de grup în vestiar, pentru a sărbători victoria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo