Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dzeko, ironic la adresa celor de la Galata, după ce l-a împins pe Icardi cu capul în bară: "Jenant"

Nicu Savin

Publicat 26/12/2023 la 10:58 GMT+2

Derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray s-a terminat cu o remiză albă și cu un scandal imens, după ce Mauro Icardi s-a ales cu o accidentare serioasă. Argentinianul s-a izbit frontal cu capul de bară în urma unui duel cu Edin Dzeko, iar cei de la Galata cosnideră că se impunea penalty. Bosniacul a avut o reacție ironică în urma comunicatului emis de clubul rival.

Edin Dzeko și Mauro Icardi (Fenerbahce - Galatasaray 0-0)

Credit imagine: Eurosport

Fenerbahce și Galatasaray s-au duelat acum două zile în marele derby al campionatului turc din postura primelor două clasate. Meciul s-a terminat nedecis, 0-0, dar a urmat un lung schimb de replici între cele două cluburi. Motivul: accidentarea serioasă a lui Mauro Icardi, care s-a ales cu un ochi vânăt.
În urma unui duel cu Edin Dzeko în careul advers, atacantul argentinian s-a dezechilibrat și s-a lovit violent cu capul de bară, iar maginile au făcut înconjurul internetului.

Edin Dzeko, reacție ironică, după accidentarea lui Icardi în Fener - Galata 0-0

Cei de la Galatasaray consideră că ar fi trebuit să primească penalty la faza respectivă și au emis un comunicat dur.
"Camera VAR și 26 de camere nu pot vedea și ne simțim rușinați în numele lor pentru acest lucru. Sperăm ca într-o zi celor care au adus fotbalul turc până în acest punct să le fie rușine. Cei care își doresc dreptate pentru ei înșiși au continuat să manipuleze fotbalul turc pe fiecare canal media", au scris cei de la Galata pe conturile oficiale de pe rețelele sociale.
Răspunsul celor de la Fenerbahce a venit imediat: "E doar o încercare de a crea victimizare prin intermediul jucătorului care se lovește stâlpul porții. Lăsăm publicul să tragă concluziile".
Edin Dzeko a fost mult mai dur decât clubul pe care îl reprezintă. Bosniacul a comentat la o postare a lui Fabrizio Romano (în care apăreau mesajele transmise de Galata și Fener pe acest subiect) și a avut o reacție ironică, subliniind că este ceva jenant pentru echipa rivală să se plângă în mediul online: "Icardi s-a lovit de bară și l-au pus pe Instagram să se plângă de penalty. Tipic pentru ei. Jenant! Fii serios, Fabrizio Romano".
Remiza de duminică face ca cele două mari rivale să rămână în continuare cap la cap în fruntea clasamentului din Turcia, Fener fiind prima doar datorită golaverajului superior. Pe locul 3 e Trabsonspor, la 14 puncte distanță, deci e clar că lupta pentru titlu se va da între cele două forțe din Istanbul. În etapa viitoare, Fenerbahce va juca în deplasare cu Istanbulspor, iar Galata va primi vizita lui Konyaspor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo