Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maxim și Drăguș au adus o nouă victorie la Gaziantep. Penalty ireal cedat de adversarii românilor

Andrei Nicolae

Publicat 06/11/2023 la 20:58 GMT+2

Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost protagoniștii lui Gaziantep în meciul câștigat în Superliga Turciei împotriva celor de la Rizerspor. Ambii români au marcat, una dintre reușite venind în urma unui penalty cedat incredibil de adversari, după o gafă imensă a unui fundaș.

Alexandru Maxim, 10 goluri în acest sezon pentru Gaziantep

Credit imagine: Eurosport

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, pentru care evoluează trei români, s-a impus în această seară în campionatul Turciei grație a două reușite ale jucătorilor tricolori. Formația îndrumată de tehnicianul român a învins-o cu 2-0 pe Rizespor, într-un meci în care Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost pe teren.
Primul gol a fost marcat de Maxim în minutul 20, din penalty, după ce Rizespor a cedat o lovitură de la 11 metri la capătul unei faze ireale. Adversara lui Gaziantep a beneficiat de un out de poartă, iar portarul a dat startul la joc printr-o pasă scurtă la unul dintre fundașii săi. Omul din defensivă nu și-a dat seama însă că mingea fusese repusă în joc și a luat-o în mână, pentru a o așeza.
Arbitrul a acordat imediat lovitură de la 11 metri, iar Maxim l-a învins pe portarul lui Rizespor cu un șut în vinclu.
Citește și:

Denis Drăguș a majorat avantajul lui Gaziantep

După ce Maxim a marcat primul său gol din acest sezon în tricoul lui Gaziantep, a venit rândul celuilalt jucător de câmp român să marcheze. Denis Drăguș a dublat avantajul lui Gaziantep, cu un șut din careu, după ce a fost servit excelent de coechipierul său cu o pasă din bandă.
Cei doi tricolori au stabilit scorul final, astfel că Gaziantep a învins-o pe Rizespor cu 2-0 și a obținut a patra victorie din acest sezon. Echipa antrenată de Șumudică este la două puncte de locurile retrogradabile, astfel că aceste trei puncte au fost ca o "gură de aer" pentru tehnicianul român.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo