Germania U21 și România U21 se vor întâlni mâine (ora 19:00), în ultima rundă a grupelor de la Campionatul European de tineret. Înaintea duelului decisiv din Ungaria, ambele naționale au câte 4 puncte, cu 2 mai mult decât Olanda U21, aflată pe locul 3. Țara gazdă Ungaria n-a acumulat vreun punct și a ieșit din cursa pentru calificare.
Adrian Mutu a ținut un discurs impresionant la antrenamentul de dinaintea meciului cu Germania. Selecționerul i-a adunat pe "tricolorii mici" în jurul său, pe teren, și le-a transmis câteva încurajări din suflet:
"Lăsăm acolo ultimul strop de energie și ce-o fi o fi! Dar vă spun că, dacă-l lăsați acolo, o să-i batem. V-am spus că vom face viață grea tuturor. Poate nu m-ați crezut, dar acum e timpul să credeți.
U-21 Euro
EURO U21 | Germania - Portugalia este marea finală de la turneul din Ungaria
03/06/2021 LA 14:50
Mai aveți un singur pas de făcut. Acesta este spiritul care vă caracterizează și care mă face mândru de voi. Dacă vă dați sufletul, nu aveți absolut nimic de pierdut! Dați totul mâine seară!", a fost discursul lui Adrian Mutu, înaintea meciului cu Germania.
Sursa: FRF TV

Germania - România, Euro U21 | Andrei Vlad: "Nu contează ce e pe hârtie!"

Andrei Vlad (21 de ani) a vorbit despre meciul decisiv dintre Germania U21 și România U21, la conferința de presă. Partida din Ungaria se va disputa marți seară (ora 19:00) și va putea fi urmărită livetext pe eurosport.ro.
Tot marți, de la aceeași oră, se va disputa și meciul dintre Olanda U21 și Ungaria U21. Maghiarii au fost scoși din lupta pentru calificare, după înfrângerea în fața României, scor 1-2. De cealaltă parte, batavii au în continuare șanse să se califice în sferturi, în cazul unui succes în fața țării gazdă.
Pentru ca "tricolorii" lui Adrian Mutu să nu depindă de rezultatul din meciul Olanda - Ungaria, au nevoie de un succes în fața nemților. La acest lucru se gândește inclusiv portarul Andrei Vlad, care a avut o prestație excelentă în partida cu Ungaria, din weekend.

România la Campionatul European U21 – Bătălia finală cu Germania

"Ne-am gândit la această chestie și suntem siguri că vom avea un meci foarte greu. Îl așteptăm cu mare nerăbdare și sper să ne bucurăm la final. Sunt fericit că am făcut un meci bun (n.r. - cu Ungaria U21).
Sper să fac și mâine un meci foarte bun și să câștigăm. Nu contează ce este pe hârtie, ci ce facem noi pe teren. Sunt fericit că joc și asta mă motivează sa fac meciuri din ce în ce mai bune.
Mă gândesc doar la meciul nostru, nu am nicio așteptare de la meciul Ungariei. Nu cred că este un secret, încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenament și când intru în meci să dau tot ce am mai bun.
În viață trebuie să o luăm pas cu pas. Sunt foarte fericit că sunt la naționala de tineret și mă bucur că am reușit aceste rezultate, dar dacă nu reușim mâine să câștigăm, munca asta se cam anulează", a spus Andrei Vlad, la conferința de presă.

#ETalks Naționala de tineret a României visează la sferturi

Meciul dintre Germania U21 și România U21 (mâine, ora 19:00) va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.

Euro U21 | Clasamentul grupei A, înaintea meciului decisiv Germania - România:

  • 1. Germania 4p (4-1)
  • 2. România 4p (3-2)
  • 3. Olanda 2p (2-2)
  • 4. Ungaria 0p (1-5)
U-21 Euro
EURO U21 | Spania - Portugalia și Olanda - Germania sunt cele 2 semifinale
31/05/2021 LA 14:14
U-21 Euro
#Euroscout Top 3 fotbaliști care au încântat în faza grupelor la Euro U21
02/04/2021 LA 11:19