Deși a avut pe teren mai mulți jucători care evoluează la echipe importante din Premier League, reprezentativa U21 a Angliei a pierdut primul meci de la turneul final. Formația antrenată de Aidy Boothroyd a fost învinsă cu 1-0 de Elveția. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 78 de Dan Ndoye, fotbalist care evoluează în Ligue 1, la Nice.
În celălalt meci al Grupei D se înfruntă la această oră Croația și Portugalia. După această înfrângere, englezii vor fi obligați să câștige duminică contra Portugaliei pentru a spera la o calificare în sferturile de finală.
U-21 Euro
EURO U21 | Germania - Portugalia este marea finală de la turneul din Ungaria
03/06/2021 LA 14:50

EURO U21 | Rusia, scorul turneului cu Islanda

După ce ieri Germania a învins-o la scor de neprezentare pe Ungaria, astăzi a venit rândul Rusiei să câștige la 3 goluri diferență, dar slavii au marcat 4 goluri. A fost 4-1 contra Islandei, prin golurile marcate de Chalov (CSKA Moscova), Tiknizyan (CSKA Moscova), Zakharian (Dinamo Moscova) și Makarov (Rubin Kazan). Golul nordicilor a fost înscris de Sveinn Aron Gudjohnsen (Odense), fiul fostului atacant de la Chelsea sau Barcelona, Eidur Gudjohnsen.
Danemarca și Franța sunt celelalte 2 echipe din Grupa C, care sunt și marile favorite la calificarea în faza eliminatorie, dar rusșii au demonstrat astăzi că sunt o echipă puternică.
EURO U21 - PROGRAM COMPLET. CE O AȘTEAPTĂ PE ROMÂNIA. TOATE INFORMAȚIILE, REZULTATE ȘI CLASAMENTE
U-21 Euro
EURO U21 | Spania - Portugalia și Olanda - Germania sunt cele 2 semifinale
31/05/2021 LA 14:14
U-21 Euro
#Euroscout Top 3 fotbaliști care au încântat în faza grupelor la Euro U21
02/04/2021 LA 11:19