România a făcut doar un egal cu Germania și a fost astfel eliminată de la EURO 2021. Olanda a câștigat cu 6-1 cu Ungaria și a câștigat grupa, iar Germania a terminat pe locul 2. România a avut același număr de puncte ca și cele 2 (5), dar un golaveraj inferior și va privi la televizor fazele superioare ale turneului final.
Din nefericire, România ratează calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final pentru a 2-a oară consecutiv. Frustarea e cu atât mai mare cu cât micii tricolori părăsesc competiția fără să fie învinși.

Germanii recunosc că a fost o grupă echilibrată

Fotbal
Dennis Man, aproape de transferul de la Parma. Italienii anunță suma mutării
24/04/2021 LA 09:52
Presa din Germania a salutat calificarea echipei lui Stefan Kuntz, dar a recunoscut imediat după meci că o situație mai echilibrată de atât nu se putea întâlni în Grupa A.
"Un punct! Suficient!Echipa noastră U21 se califică în sferturile Campionatului European. 0-0 contra României în al treilea meci din grupă. E de ajuns pentru echipa lui Stefan Kuntz pentru a avansa în competiție, dar nu putea fi mai strâns de atât... Germania, Olanda (care a câștigat cu 6-1 contra Ungariei, în celălalt meci) și România au încheiat cu 5 puncte. A contat clasamentul în 3. Olanda a înscris un gol mai mult decât noi în aceste dueluri, astfel că termină pe primul loc. În ceea ce privește Germania și România, comparație se face la golaveraj, care e în favoarea noastră.", au scris cei de la Bild.
Fotbal
Mutu, adio naționala U21? Tehnicianul nu mai e sub contract cu FRF. De ce nu ar vrea să mai continue
15/04/2021 LA 13:23
Fotbal
"Sunt trist că n-o să vă mai antrenez!" Discurs emoționant al lui Adi Mutu pentru "tricolorii mici"
06/04/2021 LA 14:03