România a făcut doar un egal cu Germania și a fost astfel eliminată de la EURO 2021. Olanda a câștigat cu 6-1 cu Ungaria și a câștigat grupa, iar Germania a terminat pe locul 2. România a avut același număr de puncte ca și cele 2 (5), dar un golaveraj inferior și va privi la televizor fazele superioare ale turneului final.
Din nefericire, România ratează calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final pentru a 2-a oară consecutiv. Frustarea e cu atât mai mare cu cât micii tricolori părăsesc competiția fără să fie învinși.

Germanii recunosc că a fost o grupă echilibrată

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
IERI LA 08:20
Presa din Germania a salutat calificarea echipei lui Stefan Kuntz, dar a recunoscut imediat după meci că o situație mai echilibrată de atât nu se putea întâlni în Grupa A.
"Un punct! Suficient!Echipa noastră U21 se califică în sferturile Campionatului European. 0-0 contra României în al treilea meci din grupă. E de ajuns pentru echipa lui Stefan Kuntz pentru a avansa în competiție, dar nu putea fi mai strâns de atât... Germania, Olanda (care a câștigat cu 6-1 contra Ungariei, în celălalt meci) și România au încheiat cu 5 puncte. A contat clasamentul în 3. Olanda a înscris un gol mai mult decât noi în aceste dueluri, astfel că termină pe primul loc. În ceea ce privește Germania și România, comparație se face la golaveraj, care e în favoarea noastră.", au scris cei de la Bild.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
IERI LA 07:37
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
IERI LA 07:21