Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România-Germania 0-0 la EURO U21 | Reacția nemților după calificare: "Nu se putea mai echilibrat"

Nicu Savin

Publicat 30/03/2021 la 21:34 GMT+3

România-Germania 0-0 la EURO U21 | Reprezentativa de tineret a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European. Deși a încheiat turneul final fără înfrângere, echipa lui Adrian Mutu părăsește competiția din cauza golaverajului inferior față de Olanda și Germania. Nemții au recunoscut că o situație mai echilibrată de atât nu se putea în această grupă.

Euro U21 | Germania - România

Credit imagine: Getty Images

România a făcut doar un egal cu Germania și a fost astfel eliminată de la EURO 2021. Olanda a câștigat cu 6-1 cu Ungaria și a câștigat grupa, iar Germania a terminat pe locul 2. România a avut același număr de puncte ca și cele 2 (5), dar un golaveraj inferior și va privi la televizor fazele superioare ale turneului final.
Din nefericire, România ratează calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final pentru a 2-a oară consecutiv. Frustarea e cu atât mai mare cu cât micii tricolori părăsesc competiția fără să fie învinși.

Germanii recunosc că a fost o grupă echilibrată

Presa din Germania a salutat calificarea echipei lui Stefan Kuntz, dar a recunoscut imediat după meci că o situație mai echilibrată de atât nu se putea întâlni în Grupa A.
"Un punct! Suficient!Echipa noastră U21 se califică în sferturile Campionatului European. 0-0 contra României în al treilea meci din grupă. E de ajuns pentru echipa lui Stefan Kuntz pentru a avansa în competiție, dar nu putea fi mai strâns de atât... Germania, Olanda (care a câștigat cu 6-1 contra Ungariei, în celălalt meci) și România au încheiat cu 5 puncte. A contat clasamentul în 3. Olanda a înscris un gol mai mult decât noi în aceste dueluri, astfel că termină pe primul loc. În ceea ce privește Germania și România, comparație se face la golaveraj, care e în favoarea noastră.", au scris cei de la Bild.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo