Echipa națională de tineret, condusă de Adrian Mutu, va debuta miercuri la Budapesta, în faza grupelor, la Campionatul European de Fotbal 2021, în compania Olandei.
Internaționalul de tineret Marius Marin a declarat marți într-o conferință de presă că întreaga echipă se simte extraordinar și așteaptă meciul cu mare nerăbdare.
"Suntem foarte încrezători și, atât eu cât și colegii mei, am gândit pozitiv zilele astea și nu cred că vom avea probleme în meciul cu Olanda, pentru că ne dorim foarte mult să trecem de grupe", s-a arătat încrezător mijlocașul român.
Fotbal
Dorit în locul lui Rădoi, Olăroiu negociază preluarea unei alte naționale! Unde este dorit
IERI LA 13:49

România - Olanda Euro U21 | Marius Marin: "Să intră ca în meciul cu Danemarca"

Debordând de optimism și încredere de sine Marius Marin a mai declarat: "Aici este Campionatul European și nu trebuie să ne uităm cu ce echipă jucăm, ce lot au. Tot ce trebuie să facem este să ne uităm la noi, să ne facem treaba în teren, să intrăm motivați și dornici de a lua cele 3 puncte".
Referindu-se la șansele pe care reprezentativa tricolorilor mici le are în fața adversarului de miercuri, Marius Marin a spus foarte determinat: "Dacă analizăm loturile, Olanda pleacă cu prima șansă, însă eu și colegii mei suntem încrezători și considerăm că nu există șanse egale, ori noi, ori ei. Este un meci foarte important, primul de la campionatul European, deci am vrea să începem cu o victorie"
Mijlocașul naționalei a mai opinat că un mare minus al meciului de mâine este absența suporterilor, care le vor lipsi, mai ales că la Europeanul de acum doi ani ei au fost foarte importanți.
"Dacă intrăm în teren la fel ca în meciul cu Danemarca, cred că o să îi surprindem foarte tare. Mă gândesc și cred că și ei sunt îngrijorați. Mai ales după meciul extraordinar de bun făcut cu Danemarca, îmi închipui că sunt și ei puși pe gânduri", a concluzionat optimist internaționalul român.
România - Olanda, primul meci al tricolorilor la Euro U21, are loc miercuri, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format live-text pe eurosport.ro.
Sursa: Mediafax
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu, reacție virulentă când a fost întrebat dacă vine în locul lui Rădoi la națională
14/10/2021 LA 14:28
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dică a reacționat, după ce Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala României: "Am avut discuții"
13/10/2021 LA 20:40