Euro U21 nu beneficiază de VAR, în contextul în care s-a decis că o astfel de brigadă ar creşte expunerea la coronavirus. O decizie de neînţeles, în contextul în care arbitrajul video a rezolvat atât de multe probleme de când a fost implementat.
Lawrence Visser, arbitrul meciului România-Ungaria, a fost în mare încurcătură în debutul reprizei secunde. După ce l-a eliminat pe Szoke în prima repriză, pentru cumul de galbene, belgianul a părut că fluieră puţin în compensaţie.

România - Ungaria Euro U21 | Două faze judecate împotriva tricolorilor

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Două faze, în debutul reprizei secunde, i-au nemulţumit pe tricolori. Mai întâi a fost un presupus fault în careu asupra lui Ciobanu, care a căzut. Reluările au arătat că a existat contact, chiar dacă se pare că mijlocaşul nostru a forţat uşor căderea. Centralul nu a fost poziţionat bine şi a aşteptat ca asistentul să îi explice ce măsură trebuie să ia. În cele din urmă, după câteva secunde, a arătat aut de poartă pentru maghiari.
"Răbdare, răbdare", a strigat de pe margine Mutu, ştiind că elevii săi îşi pot pierde echilibrul după un asemenea moment. Dacă faza aceasta a fost una grea şi probabil doar VAR putea da o decizie corectă, ce s-a întâmplat peste doar 5 minute a fost cu siguranţă o eroare mare.
Kiss l-a faultat clar pe Haruţ la mijlocul terenului, în faza premergătoare golului marcat de Csonka. Lawrence Visser nu a văzut nici de această dată fault, spre dezamăgirea tricolorilor.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26