Mijlocașul de 31 de ani a evoluat în ultimul sezon și jumătate la Dinamo, după despărțirea de Debrecen.
Filip a oferit și prima reacție pe site-ul celor de la U Cluj, după ce a fost adus de formația din Liga a 2-a liber de contract:
"Am ales 'U' Cluj pentru proiect, acela de a promova și de a face o echipă competitivă, pentru Daniel Stanciu, stiu cât de bun e si că vrea performanță și sper să reușim să ducem 'U' in Liga 1.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM O ORĂ
Obiectivele mele sunt acelea de a juca cât mai mult, de a crește nivelul atât la antrenamente, cât și la meciuri. Suporterii să fie alături de noi, pentru că doar împreună putem reuși. Haide 'U'!'", a spus Ioan Filip, pe site-ul celor de la U Cluj.

U Cluj a transferat încă un fost campion în Liga 1, după Gabi Tamaș și Luchin

De-a lungul carierei, Filip a mai evoluat la Bihor Oradea și Petrolul Ploiești. El este al 3-lea fost campion al României adus de U Cluj în această vară, după Gabi Tamaș (cu FCSB, în 2014/2015) și Srdjan Luchin (cu FCSB, în 2014/2015 și CFR Cluj, în 2017/2018).
Vlad Muțiu, Laurențiu Rus, Daniel Novac, Alexandru Negrean și Idan Golan sunt ceilalți jucători transferați de U Cluj în fereastra de mercato curentă.
Obiectivul lui U Cluj este promovarea în Liga 1. Primul meci al ardelenilor din noul sezon al Ligii a 2-a va avea loc luni (31 august), pe terenul lui Aerostar Bacău.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 2 ORE