U Craiova 1948 a devenit campioana Ligii a 2-a după victoria cu 3-1 în fața Rapidului, iar cele două formații vor merge braț la braț pe prima scenă a fotbalului românesc.
Sosit în această iarnă pe banca "leilor", Eugen Trică a pus umărul serios la promovare, însă tehnicianul nu va continua, anunță Gazeta Sporturilor. Conducerea nu îl consideră un antrenor care să ducă formația la nivelul dorit, în prima ligă, și a contactat deja doi antrenori pentru a-i lua locul.

Iordăndescu Jr, marele pariu al lui U Craiova 1948

Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlu de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 36 MINUTE
Conform sursei citate, primul pe lista oficialilor din Bănie e Iordănescu Jr, tehnicianul care e aproape de titlul de campioană cu CFR. Obiectivele lui U Craiova 1948 sunt mari și fiul "Generalului" va primi pe mână un buget record, țelul fiind o clasare europeană.
În ciuda faptului că 99% va deveni campion, Edi Iordănescu e tentat să plece de la CFR. "În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte.", a fost mesajul transmis jucătorilor de către Edi Iordănsecu, potrivit DigiSport. Cum Eurosport te-a anunțat aici, sunt șanse mari ca pe banca formației din Cluj să revină Dan Petrescu, astfel că Iordănescu Jr are toate șansele să se implice într-un nou proiect, la Craiova.
Totuși, negocierile cu Edi nu sunt niciodată ușoare, acesta fiind cunoscut pentru faptul că își ia toate măsurile de precauție înainte de a semna un contract. Deși proiectul de la U Craiova 1948 pare serios, tehnicianul vrea să aibă garanții scrise că poate obține performanță. Ca atare, sosirea acestuia în Bănie nu e deloc sigură, motiv pentru care oficialii l-au contactat în paralel și pe Eugen Neagoe. Acesta e mai ușor de adus, fiind liber de contract după plecarea de la Astra.

Pică transferul lui Latovlevici?

Craiova vrea să se întărească pentru sezonul viitor și are în plan un transfer important. Oltenii vor să-l aducă la Craiova pe Iasmin Latovlevici, fotbalistul CFR-ului. Fostul jucător de la FCSB este nemulțumit că joacă puține minute la Cluj și vrea să plece în această vară, după cum anunță Prosport. Totuși, eventuala venire a lui Iordănescu Jr ar putea bloca mutarea, în contextul în care antrenorul l-a folosit atât de puțin pe jucătorul de bandă stângă la formația ardeleană.
Fundașul s-a întors în Liga în octombrie 2020 și a jucat până acum doar 8 meciuri pentru CFR Cluj. Latovlevici are 3 titluri de campion cu FCSB, două Cupe și două Supercupe ale României, dar și un titlu de campion cu Galatasaray.
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Rapid a făcut un nou transfer! Un argentinian polivalent va evolua pentru giuleșteni
ACUM O ORĂ