România a pierdut cu 1-0 în Ucraina după reușita gazdelor din minutul 80 din penalty. Prima repriză nu a adus faze importante de poartă, ritmul meciului fiind unul deloc ridicat. Cu toate acestea, ucrainenii au părut mereu să fie echipa mai periculoasă.
Echipa pregătită de Adrian Mutu părea mulțumită de egal în condițiile în care ne aflam la un singur punct de lider și departe de poziția a treia. Totuși această atitudine ne-a costat, gazdele fiind mereu echipa în ofensivă dar și cu ocaziile. Reluările au arătat că penalty-ul dictat a fost mai degrabă simulare decât fault, însă acest lucru nu schimbă faptul că nu trebuia să ne aflăm de la bun început în acea poziție.
Tricolorii au dominat meciul după ce ucrainenii au deschis scorul, dar în cele din urma, în ciuda unei ocazii importante din finalul meciului, a fost prea târziu. Cu toate acestea rămânem cu șanse reale la calificare și ne așteaptă două meciuri extrem de importante cu Malta și liderul Danemarca.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM O ORĂ

Ucraina U21 - România U21 1-0 LIVETEXT

Min 80. GOL UCRAINA! Gazdele deschid scorul din penalty, însă la reluări a părut să fie vorba despre o simulare. Din păcate, nu există VAR la acest meci.
Min 69. Ucraina continuă să atace constant și are o ocazie mare ratată de fundașul central Popov care lovește cu capul din careu dar mingea este respinsă de Vlad.
Min 55. Ucraina continuă să fie periculoasă. De cealaltă parte, atacurile României par să își piardă din intensitate pe măsură ce mingea se apropie de careul advers.
Min 45. Pauză la Kiev! A fost o primă parte fără evenimente importante, însă una în care treptat ucrainenii au pus stăpânire pe joc și au fost echipa mai periculoasă.
Min 30. Ucraina a devenit între timp echipa cu ocaziile periculoase iar apărarea României a dat în repetate rânduri semne de slăbiciune. Mutu ar putea lua în considerare o schimbare la pauză. De tactică sau de personal.
Min 15. Nu avem parte neapărat de un ritm extraordinar iar posesia alternează între cele două echipe. Un egal nu ar fi o tragedie pentru tricolori, dar cu siguranță că o victorie ne-ar sedimenta poziția a doua din grupă, cel puțin.
Min 5. Începutul de meci este unul echilibrat, fără ocazii importante. România marchează, dar golul lui Dennis Man este anulat pentru offside.
Min 1. A început partida de la Kiev!

Ucraina U21 - România U21. Echipa de start a lui Adrian Mutu

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 19. Haruț, 6. Ghiță (Cpt), 4. Pașcanu, 3. Opruț – 22. Olaru, 14. M. Marin, 20. Ciobanu – 10. Man, 21. Costache, 13. Mățan. Selecționer: Adrian Mutu.
După șapte meciuri disputate, România se află pe locul doi în grupă, la un singur punct în spatele liderului Danemarca. Nordicii au 17 puncte, în timp ce tricolorii sunt confortabil pe poziția a doua cu 16 puncte, la 9 puncte distanță de locul trei, Ucraina. Este drept că ucrainenii au un meci mai puțin disputat.
Primul loc din grupe se califică direct la turneul final - Euro 2021 - în timp ce cele mai bune cinci ocupante ale locului secund merg și ele mai departe. România se află în acest moment pe locul doi într-un clasament al ocupantelor locurilor secunde, în spatele Franței. Așadar o victorie în această seară este esențială pentru a ne menține pe un loc care în acest moment ne asigură calificarea la turneul final.
Meciul dintre Ucraina și România va fi în această seară de la 18:30 LIVETEXT pe Eurosport.ro.

Clasamentul Grupei 8

1. Danemarca 17p
2. România 16p
3. Ucraina 7p
4. Finlanda 7p
5. Irlanda de Nord 6p
6. Malta 1p

Programul României

  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • 14 noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • 17 noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 2 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 2 ORE