Partida dintre Ucraina și Scoția din semifinalele barajului pentru Cupa Mondială din Qatar a fost amânată din cauza războiului din Ucraina. Selecționerul Ucrainei, Oleksandr Petrakov, speră ca echipa sa să poată organiza câteva meciuri amicale împotriva unor nume mari ale Europei, precum Manchester United, Manchester City sau Arsenal.
În teorie, partida cu Scoția ar trebui să aibă loc în luna iunie, dar cei mai mulți dintre jucătorii Ucrainei nu se pot antrena. În cazul unei victorii în fața Scoției, Ucraina ar urma să întâlnească Țara Galilor în partida decisivă pentru Cupa Mondială.
"Am putea juca pe Wembley, de exemplu, împotriva unui club din Londra. Ar putea fi un meci de pregătire foarte bun, un răspuns pentru armata Ucrainei și o pregătire bună înainte meciului cu Scoția.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
ACUM 10 MINUTE
Trebuie să jucăm deoarece va fi extrem de dificil să jucăm împotriva Scoției. Meciuri amicale împotriva unor echipe precum Bayern Munchen, Manchester United, Manchester City sau Arsenal", a declarat Petrakov pentru The Guardian.
Citește și:

Petrakov ține legătura în permanență cu Zinchenko sau Yarmolenko

Oleksandr Petrakov, cel care l-a înlocuit pe Andriy Shevchenko în luna august a anului trecut pe banca naționalei Ucrainei, nu a părăsit țara, în ciuda faptului că are 64 de ani. El se află alături de soția sa la Kiev, dar ține legătura în fiecare săptămână cu jucătorii de la echipa națională, printre care și Andriy Yarmolenko de la West Ham sau Oleksandr Zinchenko de la Manchester City.
"Mă sună, îmi spun să am grijă de mine, nu ar suporta dacă mi-aș pierde viața. Îmi spun că stau într-o zonă periculoasă. Dar este mai ușor aici. Dacă eram acolo, ar fi fost mult mai greu. În cea mai mare parte, părinții acestor jucători au rămas în Ucraina. Jucătorii sunt îngrijorați", a mai spus Petrakov.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 38 MINUTE