Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat, marţi, că 16.500 spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, pe Estadio do Dragao din Porto, între Manchester City şi Chelsea, transmite DPA.
UEFA a precizat că autorităţile portugheze au confirmat că 33 la sută din cele 50.033 de locuri ale stadionului pot fi folosite de suporteri la finală, pentru a respecta regulile de distanţare socială impuse de pandemia de coronavirus. Cele două finaliste au dreptul la 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor, a menţionat forul continental.

Câți fani vor fi prezenți în tribune la finala UEFA Champions League

Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 19 MINUTE
Finala Champions League trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul, dar a fost mutată la Porto din cauza faptului că Turcia a fost pusă pe lista roşie de restricţii de călătorie din cauza infectărilor cu Covid-19.
Este pentru al doilea an consecutiv când Istanbulul nu a putut găzdui finala Ligii Campionilor din cauza crizei sanitare globale. Anul trecut, Lisabona a găzduit faza finală a competiţiei, începând cu sferturile de finală, fără spectatori şi care s-a încheiat cu victoria echipei Bayern Munchen în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (1-0).
Agerpres
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 34 MINUTE
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM O ORĂ