Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat, marţi, că 16.500 spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, pe Estadio do Dragao din Porto, între Manchester City şi Chelsea, transmite DPA.
UEFA a precizat că autorităţile portugheze au confirmat că 33 la sută din cele 50.033 de locuri ale stadionului pot fi folosite de suporteri la finală, pentru a respecta regulile de distanţare socială impuse de pandemia de coronavirus. Cele două finaliste au dreptul la 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor, a menţionat forul continental.

Câți fani vor fi prezenți în tribune la finala UEFA Champions League

Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM O ORĂ
Finala Champions League trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul, dar a fost mutată la Porto din cauza faptului că Turcia a fost pusă pe lista roşie de restricţii de călătorie din cauza infectărilor cu Covid-19.
Este pentru al doilea an consecutiv când Istanbulul nu a putut găzdui finala Ligii Campionilor din cauza crizei sanitare globale. Anul trecut, Lisabona a găzduit faza finală a competiţiei, începând cu sferturile de finală, fără spectatori şi care s-a încheiat cu victoria echipei Bayern Munchen în faţa formaţiei Paris Saint-Germain (1-0).
Agerpres
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 2 ORE
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
ACUM 3 ORE