Miercuri, UEFA a anunțat primul ”11” al anului 2019, votat de fani. Totuși, formația aleasă a fost una neobișinuită, fiind vorba de 4-2-4, lucru care a dus la destule întrebări.
Totuși, conform informațiilor Daily Mail, motivul a fost legat de Cristiano Ronaldo. Portughezul a terminat pe locul patru la categoria atacanților, în spatele lui Messi, Sadio Mane și Robert Lewandowski. Șefii UEFA nu au fost mulțumiți de acest rezultat așa că au venit cu o formație prin care să îl poată integra pe portughez, renunțând la un mijlocaș. Ghinionistul ar fi fost Kante de la Chelsea.
Anunțul inițial trebuia să aibă loc săptămâna trecută, însă decizia privindu-l pe Ronaldo a dus la o amânare. O sursă a declara: ”Nu este deloc în regulă. E vorba de falsificarea voturilor. Ronaldo este atât de popular în cercurile înalte ale organizației, încât s-au alarmat să nu a ajuns în echipă iar formația a fost schimbată. Te face să te întrebi ce alte lucruri fac”.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
ACUM 16 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/01/15/2753796.jpg
Un purtător de cuvânt al UEFA a precizat că includerea lui Ronaldo s-a făcut datorită victoriei Portugaliei în Liga Naţiunilor.
"Echipa a fost aleasă pentru a reflecta voturile fanilor în paralel cu realizările jucătorilor în competiţiile UEFA. Drept urmare, sunt cinci câştigători ai Ligii Campionilor şi patru finalişti ai Ligii Naţiunilor, inclusiv un câştigător. Echipa se schimbă regulat şi anul acesta nu a făcut excepţie", a spus el.
Echipa anului
Alisson - Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Matthijs De Ligt, Andy Robertson - Frenkie De Jong, Kevin De Bruyne - Sadio Mane, Leo Messi - Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
ACUM 39 MINUTE
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM O ORĂ