Astăzi, Comitetul Executiv UEFA a decis să le permită echipelor care participă în UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League dreptul de a semna doi jucători noi până la finalul sezonului.
Echipele care vor aduce jucători noi trebuie să îi înregistreze pe aceștia până pe 1 aprilie. Același lucru se aplică și echipelor din competiția feminină a UEFA Champions League.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 16 MINUTE
În urma invaziei Rusiei în Ucraina, FIFA, UEFA și FIFPRO au decis să le permită jucătorilor și antrenorilor străini din Ucraina și Rusia să își caute echipe în alte țări până la finalul acestui sezon, contractele acestora cu echipele afiliate federațiilor din cele două țări în cauză fiind suspendate.
Citește și:

FIFA și UEFA au suspendat Rusia din toate competițiile internaționale

În urma invaziei Rusiei în Ucraina, FIFA și UEFA au luat măsuri drastice. Echipele naționale și de club au fost excluse din toate competițiile internaționale. Spartak Moscova trebuia să joace în optimile Europa League împotriva celor de la Leipzig, dar dubla nu a mai avut, iar nemții s-au calificat automat mai departe.
De asemenea, barajul de calificare dintre Polonia și Rusia pentru Cupa Mondială din Qatar nu se va mai disputa, polonezii avansând în mod automat în faza următoare a calificărilor.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 3 ORE