Discuțiile sunt în desfășurare cu orașele gazdă Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și St. Petersburg, coordonate de Martin Kalen, reprezentantul UEFA pentru evenimente.
Un purtător de cuvânt a confirmat pentru Sky Sports: ”UEFA EURO 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021 și intenționăm să menținem același program al meciurilor precum și aceleași orașe gazdă”.
”Totuși, în acest moment, programul meciurilor nu este oficial confirmat. UEFA se află în contact cu cele 12 orașe gazdă și vor fi făcute noi anunțuri”, a completat el.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
UEFA a acordat timp ascoaițiilor să își încheie competițiile interne și a fost stabilit un grup de lucru pentru a examina posibilitățile pentru încheierea sezonului din Champions League și Europa League. Nu a fost setată o dată pentru revenirea fotbalului având în vedere imprevizibilitatea pandemiei de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE