Discuțiile sunt în desfășurare cu orașele gazdă Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și St. Petersburg, coordonate de Martin Kalen, reprezentantul UEFA pentru evenimente.
Un purtător de cuvânt a confirmat pentru Sky Sports: ”UEFA EURO 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021 și intenționăm să menținem același program al meciurilor precum și aceleași orașe gazdă”.
”Totuși, în acest moment, programul meciurilor nu este oficial confirmat. UEFA se află în contact cu cele 12 orașe gazdă și vor fi făcute noi anunțuri”, a completat el.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM O ORĂ
UEFA a acordat timp ascoaițiilor să își încheie competițiile interne și a fost stabilit un grup de lucru pentru a examina posibilitățile pentru încheierea sezonului din Champions League și Europa League. Nu a fost setată o dată pentru revenirea fotbalului având în vedere imprevizibilitatea pandemiei de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM 2 ORE