Update 17.25 UEFA a anunțat oficial amânarea tuturor meciurilor care urmau să se dispute în luna iunie, inclusiv Islanda - România. De asemenea, au fost amânate și UEFA Champions League și Europa League, fără să fie oferite noi date. Alte competiții au fost anulate de către UEFA: Europeanul Under 17, Europeanul feminin Under 19. Europeanul Under 19 a fost amânat, la fel ca și Europeanul feminin Under 17.
---------------
Fotbal
Finala Champions League ar urma să se dispute cu porțile închise, anunță presa engleză
01/04/2020 LA 11:24
Pandemia de COVID-19 a blocat lumea fotbalului iar UEFA a admis astăzi că dorința ca sezonul în curs să fie încheiat până în luna iunie este imposibil de realizat.
În urmă cu 2 săptămâni, UEFA a invitat toate țările membre la o videoconferință unde s-a anunțat amânarea sezonului de UEFA Champions League și Europa League, precum și a partidelor din play-off-ul Ligii Națiunilor, meciuri care urmează să determine ultimele naționale calificate la Euro. Inițial, dorința lui Aleksander Ceferin era ca sezonul să se încheie pe 30 iunie. Însă o nouă ședință ce a avut loc astăzi a determinat că acest lucru este imposibil.

O nouă amânare

UEFA a cedat în urma ședinței de astăzi, anunță nemții de la ZDF. Astfel, partidele din play-off-ul Ligii Națiunilor vor avea loc în luna septembrie, lucru care s-a zvonit în ultima perioadă. Inițial, Islanda - România trebuia să aibă loc pe 26 martie, apoi pe 4 iunie.
De asemenea, UEFA a decis să amâne fazele finale din UEFA Champions League și Europa League pentru lunile iulie și august! Nu au fost stabilite datele exacte, acest lucru fiind prematur în condițiile în care mai multe țări europene sunt în situații extrem de dificile din cauza pandemiei de COVID-19, în special Spania și Italia.
În același timp, englezii au vorbit despre posibilitatea ca finala UEFA Champions League să se dispute fără spectatori.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 4 ORE