UEFA nu își schimbă planurile: Euro 2020 va avea loc în mai multe țări, deși s-a zvonit recent că Rusia ar putea fi noua gazdă a turneului în urma creșterii considerabile de cazuri pe continentul european.
Turneul a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus și va începe la Roma pe 11 iunie vara viitoare.
Multe dintre țările gazdă, printre care și România, au parte de creșteri semnificative privind numărul de cazuri de coronavirus. Situația este în mod special dificilă în Anglia, Italia, Spania și Germania iar Le Parisien a informat că Rusia ar putea găzdui până la urmă turneul final.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 2 ORE
Totuși, UEFA insistă că va fi folosit formatul original iar forul european dorește ca fanii să fie prezenți în tribune, deși multe din campionatele europene se joacă fără spectatori în acest moment.

Mesajul UEFA despre Euro 2020

”UEFA intenționează să găzduiască Euro 2020 în formatul și pe arenele care au fost stabilite anterior și lucrăm îndeaproape cu toate orașele gazdă. Având în vedere restricțiile privind COVID, este prea devreme să spunem dacă meciurile din iunie și iulie se vor juca cu fani sau nu.
Eforturile UEFA se concentrează pe organizarea unui turneu în 12 orașe. Acest lucru s-ar putea schimba doar mult mai aproape de începerea turneului dar în acest moment nu există niciun plan pentru a schimba stadioanele”, se arată în comunicatul UEFA.
Premier League
Cine vine după Salah în "Clubul 100" din Premier League?
ACUM 2 ORE
Premier League
Manchester United, la ora bilanțului: la cât a crescut fondul de salarii după aducerea lui Ronaldo
ACUM 2 ORE