Azi, de la ora 14, reprezentanții UEFA sunt așteptați să anunțe că EURO 2020 va fi amânat până în vara anului viitor. În orice caz, membrii din conducere și-au făcut de mult timp rezervări pentru lunile iunie și iulie, însă aceștia și le-au anulat de când pandemia de coronavirus a explodat la nivel global.
Copenhaga este unul dintre cele 12 orașe în care meciurile ar fi trebuit să aibă loc. În acest moment, este aproape sigur că EURO 2020 va fi amânat, iar decizia reprezentanților din conducerea UEFA de a-și anula rezervările este o confirmare. Reprezentanții UEFA vor susține azi, de la ora 14, ora României, o videoconferință pentru a stabili care sunt pașii de urmat după suspendarea competițiilor. La această videoconferință vor lua parte 55 de membri ai UEFA, Asociația Cluburilor din Europa, Sindicatul Jucătorilor și Ligile.
La această videoconferință se vor purta discuții privitoare și la Champions League și Europa League. În contextul în care aceste competiții sunt în acest moment suspendate, UEFA ia în calcul organizarea unei competiții cu un alt format – se ia în calcul eliminarea duelurilor în dublă manșă, dar trebuie puse la punct cu mare strictețe locurile de desfășurare ale acestor competiții.
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM O ORĂ
"Vă pot asigura că aproape toate camerele noastre au fost rezervate pentru EURO 2020, însă toate aceste rezervări au fost anulate săptămâna trecută. Aceeași situație este peste tot în oraș, și la celelalte hoteluri. Rezervările au fost făcute cu mult timp în urmă. Le-au anulat săptămâna trecută, la fix pentru a nu suferi vreun fel de pierdere financiară. Este trist, e clar că se întâmplă ceva, altfel așa ceva nu ar fi avut loc. Economia este grav afectată din cauza acestui virus și nu ne referim doar la noi (n.r. Danemarca), ci la întreaga lume. Noi vom face tot posibilul să fim pregătiți dacă acest Campionat European se va ține", a explicat directorul comercial al unuia dintre hotelurile din Copenhaga pentru B.T.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 2 ORE
Premier League
Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon
ACUM 2 ORE