Juventus - Olympique Lyon (0-1, în tur) şi Manchester City - Real Madrid (2-1, în tur), din manşa secundă a optimilor vor fi cele două meciuri programate pe 7 august. Apoi, pe 8 august se vor juca Bayern Munchen - Chelsea (3-0, în tur) şi Barcelona - Napoli (1-1, în tur), din aceeaşi fază a competiţiei.
Sursa citată susține că duelurile din sferturi se vor disputa pe 11-12 august (turul) şi 14-15 august (returul). Apoi, semifinalele vor avea loc pe 18-19 august (turul) şi 21-22 august (returul)
Finala este programată la 29 august, pe Stadionul Ataturk din Istanbul, așa cum UEFA a anunțat în cursul acestei săptămâni. Prin urmare, meciurile rămase din sezonul curent de Champions League se vor desfășura într-un interval de numai 3 săptămâni.
Fotbal
Dinamo, salvată și cu ajutorul unui fost rival. Ce a făcut Nicolae Stanciu pentru "câini"
19/04/2020 LA 10:38
Din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul următor din Champions League va începe în luna octombrie, ci nu în septembrie, așa cum UEFA stabilise inițial. 20 octombrie este ultima dată luată în calcul de oficialii forului european.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 24 MINUTE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM O ORĂ