AS Roma a invitat la finala competiţiei Europa Conference League, pe 25 mai, la Tirana, cu Feyenoord, cei 166 de suporteri care au făcut deplasarea în luna octombrie în Norvegia pentru a asista la ruşinoasa înfrângere suferită în faţa formaţiei FK Bodo/Glimt (1-6), în faza grupelor.
"Clubul a decis să mulţumească tuturor celor 166 de suporteri prezenţi la meciul din 21 octombrie, în sectorul vizitatorilor de pe stadionul Aspmyra din Bodoe, garantându-le gratuit un bilet pentru finală", a anunţat clubul roman pe site-ul său, la câteva ore de la validarea calificării sale în urma victoriei cu Leicester City (1-0) de joi seara.
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs, impresionant la pregătirea fizică! Ce distanță a alergat în finala Conference League
ACUM 12 ORE
Lista suporterilor a fost stabilită plecând de la vânzările furnizate de clubul norvegian, precizează gruparea ''giallorossa''.

AS Roma și Jose Mourinho au trăit una dintre cele mai negre zile în competiţiile europene, în 21 octombrie

Antrenorul Romei, Jose Mourinho, a recunoscut că a trăit una din cele mai negre zile ale sale în competiţiile europene, după înfrângerea din Norvegia, chiar dacă echipa sa şi-a luat revanşa eliminând-o pe Bodo Glimt în sferturile de finală (1-2, 4-0).
Ţinând cont de capacitatea redusă a Arenei Naţionale din Tirana (21.690 locuri conform UEFA), scena finalei primei ediţii a Europa Conference League, AS Roma a decis să rezerve abonaţilor săi locurile de care dispune. Doritorii s-au înscris la o tragere la sorţi vineri dimineaţă pentru a-şi putea cumpăra bilete.
Sursa: Agerpres
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
26/05/2022 LA 09:45
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Feyenoord! Ce i-a reproșat Arne Slot arbitrului român
26/05/2022 LA 07:25