Tottenham trebuia să o înfrunte joi, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Rennes, într-un meci din ultima etapă a grupelor Conference League. Partida nu s-a putut disputa din cauza focarului de COVID-19 descoperit în trupa lui Antonio Conte.
Reprezentanții UEFA au încercat să găsească o dată la care să se joace meciul care să le convingă ambelor echipe, dar se pare că acest lucru nu a fost posibil. Astfel, potrivit presei din Anglia, duelul foarte important pentru Spurs, care risca să fie eliminată din Europa, nu va fi reprogramat.
Organul de Control, Etică și Disciplină al UEFA va analiza contextul în care meciul a fost amânat și va lua o decizie, în conformitate cu Anexa J la regulamentul Conference League, care sugerează ca echipa din cauza căreia partida nu a putut avea loc să piardă cu 3-0 la masa verde.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Conform Sky Sports, împotriva lui Tottenham ar putea fi luate și altă măsuri disciplinare, dacă circumstanțele vor justifica acest lucru.
Citește și:

Tottenham și-a amânat și meciul cu Brighton

Tottenham este lovită din plin în aceste zile de un focar de COVID-19, mai mulți jucători și membri ai staff-ului fiind depistați pozitiv în ultimele zile. Problema este una cât se poate de gravă, iar acest lucru a fost recunoscut de Antonio Conte.
De altfel, după amânarea partidei cu Rennes, și meciul pe care echipa Tottenham Hotspur trebuia să-l dispute duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Brighton & Hove Albion, a fost amânat din cauza focarul de coronavirus cu care se confruntă londonezii.
8 jucători și 5 angajați ai clubului englez au fost testați pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar în acest moment nu se știe dacă vor fi afectate și următoarele meciuri ale lui Tottenham, programate pe 16 și 19 decembrie, împotriva formațiilor Leicester City și Liverpool.
În presa britanică, există informații că sunt șanse ca disputa cu trupa lui Brendan Rodgers să fie și ea amânată, mai ales că și "vulpile" se confruntă, la rândul lor, cu un focar de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08