Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR pierde încă un titular înaintea returului cu Maribor. Cât va sta pe bară jucătorul lui Petrescu

Andrei Nicolae

Actualizat 20/08/2022 la 09:01 GMT+3

Ardelenii vor disputa săptămâna viitoare partida decisivă pentru calificarea în grupele Conference League, în fața slovenilor de la Maribor, iar Dan Petrescu a primit o nouă lovitură. Nana Boateng, unul dintre titularii clujenilor, s-a accidentat în meciul tur al preliminariilor și va absenta aproximativ o lună și jumătate.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Jucătorul ghanez a primit diagnosticul, după ce joi a părăsit terenul accidentat după doar 30 de minute de joc. Boateng are ruptură musculară și va fi nevoit să stea pe bară aproximativ o lună și jumătate, potrivit informațiilor GSP.
Fotbalistul african se află la al doilea sezon în tricoul ardelenilor, iar în viziunea lui Dan Petrescu era titular incontestabil. Boateng a fost folosit deja de trei ori în competiția internă, de două ori din primul minut și o dată de pe bancă, în partida împotriva Chindiei.
Ghanezul a primit încredere din partea tehnicianului CFR-ului și în cupele europene, unde a acumulat șase meciuri. Boateng a reușit să și înscrie pentru clujeni în acest sezon, în preliminariile UEFA Champions League, în fața celor de la Pyunik Erevan.
Citește și:

Boateng, al doilea titular accidentat pentru CFR

Accidentarea jucătorului de 28 de ani nu este prima lovitură pe care ardelenii au primit-o recent. Gabriel Debeljuh, atacantul de bază al lui Petrescu, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în returul cu Șahtior Soligork și va sta 6 luni pe bară la rândul său.
Antrenorul clujenilor l-a folosit pe Jefte în locul croatului în partida tur cu Maribor, iar ibericul va rămâne cel mai probabil soluția de bază a lui Dan Petrescu. Înlocuirea lui Boateng va fi mai dificilă pentru tehnician, care l-a introdus pe Karlo Muhar când africanul a fost nevoit să părăsească terenul în partida cu Maribor.
Partida retur dintre CFR și Maribor va avea loc săptămâna viitoare, pe 25 august, de la ora 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo