Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conference League | Celtic, înfrângere acasă cu Bodo/Glimt! Toate rezultatele din a 3-a competiție europeană

Nicu Savin

Actualizat 18/02/2022 la 00:21 GMT+2

PAOK Salonik a pierdut cu 1-0 contra danezilor de la Midtjylland, în prima manșă a 16-imilor de finală din Conference League. Astfel, echipa lui Răzvan Lucescu are în continuare șanse de calificare, urmând a juca returul de peste o săptămână în fața fanaticilor fani.

Celtic

Credit imagine: Getty Images

Update / Bodo/Glimt a produs surpriza serii în Conference League, după ce a câștigat duelul de pe Celtic Park. Echipa din Norvegia care a surprins pe toată lumea când o învingea categoric pe AS Roma, echipa lui Jose Mourinho, a câștigat și partida tur cu Celtic, scor 3-1. Leicester a câștigat la un scor confortabil partida cu danezii de la Randers, cu 4-1, în timp ce și Marseille a luat o opțiune serioasă pentru calificare, după victoria cu 3-1 în fața lui Qarabag. Sparta Praga, fără Florin Niță, a pierdut pe teren propriu cu Partizan, scor 0-1.
Rezultatele serii în Conference League
  • Fenerbahce-Slavia Praga 2-3
  • Midtjylland-PAOK 1-0
  • PSV-Maccabi Tel Aviv 1-0
  • Rapid Viena-Vitesse 2-1
  • Celtic-Bodo/Glimt 1-3
  • Leicester-Randers 4-1
  • Marseille-Qarabag 3-1
  • Sparta Praga-Partizan 0-1
După ce UEFA Champions League a revenit în prim plan marți și miercuri, astăzi a venit rândul celorlalte două competiții europene: Europa League și Conference League.
În cea de-a 3-a competiție europeană, PAOK a pierdut manșa tur din 16-imi pe terenul danezilor de la Midtjylland. Joel Andersson a deschis scorul la prima ocazie importantă a gazdelor, în minutul 20, trimițând imparabil din interiorul careului.
Echipa lui Răzvan Lucescu a încercat apoi să controleze partida, dar ocaziile mari au lipsit la poarta adversă. Nici danezii nu au mai forțat prea mult, mulțumindu-se să stea la adăpostul avantajului minim de pe tabelă, dar au ratat totuși câteva ocazii bune de a se desprinde. S-a terminat 1-0 pentru Midtjylland, iar calificarea se va juca în Grecia, săptămâna viitoare.
Alexandru Mitriță a început ca titular la PAOK, dar nu s-a remarcat prea mult și a fost schimbat la pauză. Internaționalul român a primit și un cartonaș galben, în minutul 37.

Conference League | Rezultate strânse în manșele tur din 16-imi

De la aceeași oră s-au mai disputat alte 3 meciuri din 16-imile Conference League. Cea mai spectaculoasă s-a disputat la Istanbul, unde Fenerbahce a pierdut cu 3-2 în fața Slaviei Praga. Cehii au condus cu 3-1, dar Fener a redus din diferență pe final și păstrează în continuare șanse la calificare.
Într-un alt meci al zilei, PSV Eindhoven a dominat autoritar partida de acasă cu Maccabi Tel Aviv, dar s-a impus numai cu 1-0, astfel că totul se va juca în Israel.
Tot la limită s-a impus și Rapid Viena contra olandezilor de la Vitesse Arnhem. Austriecii au avut 2-0 la pauză și un om în plus din minutul 65, dar oaspeții au marcat în minutul 74 golul care face ca returul să devină extrem de interesant.
De la ora 22:00 sunt programate duelurile Celtic - Bodo/Glimt, Leicester - Randers, Marseille - Qarabag și Sparta Praga - Partizan Belgrad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo