Jose Mourinho a suferit în această seară poate cea mai dură înfrângere din carieră, prin proporțiile scorului, în partida Bodo/Glimt - AS Roma (scor 6-1), din cadrul Conference League. Acesta a fost primul meci în care o echipă antrenată de portughez încasează 6 goluri.
La pauză scorul a fost unul în limitele rezonabile, 1-2, dar norvegienii au marcat în partea secundă alte patru goluri, în decurs de 26 de minute!
Bineînțeles, Jose Mourinho a fost extrem de supărat. Și-a asumat însă vina pentru rezultatul din Norvegia.
Scottish Premiership
Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor
IERI LA 16:13

Jose Mourinho a găsit și ceva pozitiv după cea mai mare umilință a carierei

"Am decis să joc cu această echipă (n.r. a mizat pe multe rezerve, dar și pe jucători consacrați precum Perez, El Shaarawy și Rui Patricio), deci responsabilitatea este a mea. Am făcut-o cu bune intenții, să dau o oportunitate celor care muncesc din greu și să rotesc lotul pe un teren sintetic, pe vreme rece. Am decis să odihnesc mulți jucători. Am pierdut împotriva unei echipe care a dat dovadă de mai multă calitate în noaptea asta. Este atât de simplu", a declarat Jose Mourinho pentru Sky Italia.
Mourinho nu se aștepta însă la o replică atât de proastă a echipei sale și a susținut că diferența între "prima" și a "doua echipă" din lot este mare
"Dacă aș putea juca mereu cu același XI, atunci aș face-o. Știam limitele acestei echipe (n.r. cea utilizată în Italia), nu este o noutate pentru mine, dar mă așteptam totuși la un răspuns mai bun. După cum am spus, a fost alegerea, deci responsabilitatea mea.
Nu am ascuns niciodată faptul că suntem o echipă cu limite reale. Avem 13 jucători care reprezintă o echipă, ceilalți sunt la un nivel diferit.Lucrul pozitiv este că de acum nimeni nu mă va întreba de ce folosesc mereu aceiași jucători. Nu-mi pot imagina că jucătorii Romei care au jucat în seară vor fi mulțumiți de ce au arătat".
După acest meci, Roma va juca în campionat cu Napoli, cea mai în formă echipă din Serie A.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29
Bundesliga
Jose Mourinho a fost la un pas să preia un colos al Europei după ce a fost demis de la Tottenham
14/11/2021 LA 17:28