Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dacă-i aveam pe ei 100% pregătiți, altfel arăta jocul!" Ce a spus Dan Petrescu după remiza CFR-ului

Bianca Dumitru

Publicat 30/09/2021 la 22:43 GMT+3

CFR Cluj a obținut în această seară primul punct în grupele Conference League. După remiza cu Randers, scor 1-1, Dan Petrescu a comentat prestația elevilor săi, concluzionând că nu are ce să le reproșeze.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a remizat în această seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Randers. Kamara a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 41, după o lovitură de la colțul terenului, iar campioana României a reușit să egaleze în minutul 68, prin Petrila, care a primit o pasă foarte bună de la Deac.
În urma rezultatului de egalitate, CFR Cluj a obținut primul punct din grupele Conference League, fiind în acest moment pe ultimul loc al grupei D.
La finalul partidei din Gruia, Dan Petrescu a analizat prestația echipei sale. Antrenorul clujenilor a spus că jucătorii săi repetaseră de foarte multe ori faza cornerului din care cei de la Randers au reușit să înscrie, dar a ținut să precizeze că nu are ce să le reproșeze fotbaliștilor, punctând că lotul său a fost marcat de probleme în ultima perioadă.
"E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs în prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner. Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.
Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua. Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.
Culio a intrat foarte bine, știam că, dacă va intra fresh, Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul. Nu am ce să le reproșez foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față", a declarat Dan Petrescu.

Clasamentul grupei D

  • 1. Alkmaar - 4 p.
  • 2. Jablonec - 3 p.
  • 3. Randers - 2 p.
  • 4. CFR Cluj - 1 p.
Pentru CFR Cluj, în Conference League, urmează dubla cu Alkmaar. Primul meci este programat pe 21 octombrie în Gruia, de la ora 22:00, returul urmând a avea loc pe 4 noiembrie în Olanda, de la ora 19:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo