CS U Craiova nu a reușit să schimbe soarta partidei tur și a pierdut calificarea în turul 3 din noua competiție UEFA Conference League. Oltenii au remizat 0-0 împotriva celor de la KF Laci. În meciul tur, albanezii s-au impus 1-0.

Dan Nistor după eliminarea cu KF Laci: "Asta este valoarea noastră"

"Este o seară dureroasă atât pentru noi, cât și pentru celelalte echipe care au juct. Acesta este nivelul, trebuie să îl acceptăm și să mergem mai departe. Puteam să marcăm, am avut două-trei șanse de gol. Dacă înscriam, altfel se juca meciul. Am avut un pic de ghinion la acea bară. Trebuie să ne uităm în viitor acum. Sunt supărat, dezamăgit, este o seară neagră. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu există scuze pentru rezultatul de astăzi. Am scris o nouă pagină din istoria Universității Craiova, dar una neagră. Asta este valoarea noastră. Nu-mi găsesc cuvintele, nu pot să cred că nu ne-am calificat nici noi, nici ceilalți. Într-un final, vom reuși", a declarat Dan Nistor după meci.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
Prima repriză a partidei dintre Craiova și Laci a fost una echilibrată, ambele formații s-au folosit de un joc pe contre. Primul șut pe poartă le-a aparținut albanezilor în minutul 8, după ce Roganovic a pătruns pe flancul drept și a șutat puternic pe diagonală, la firul ierbii, dar Lazăr a fost pe fază și a reținut fără probleme. Jocul a fost liniștit până în minutul 36, când oltenii au avut o ocazie uriașă. Nistor l-a lansat excelent pe Koljic cu o pasă filtrantă, însă atacantul a ratat incredibil singur cu portarul.
În cea de-a doua repriză, Laci a făcut un pas în spate și nu și-a asumat riscuri pentru a consolida scorul favorabil lor. În timp ce oltenii au început să pună tot mai multă presiune, însă fără reușite notabile. Chiar dacă au dominat ce-a de-a doua repriză și au atacat, au ajuns cu greu în fața porții celor de la Laci. Scorul final a rămas 0-0.
Craiova este a treia echipă românească care este eliminată din Europa. FCSB și Sepsi au fost eliminate și ele după ce au ajuns la loviturile de departajare.
Mai departe, KF Laci va înfrunta formația belgiană Anderlecht în turul 3 preliminar.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
16/09/2021 LA 21:29