CFR Cluj a făcut un nou joc modest în Conference League și a pierdut cu 2-0 partida din deplasare cu AZ Alkmaar. Începutul a fost dezastruos pentru ardeleni, Gudmundsoon deschizând scorul în minutul 5, cu un șut perfect din interiorul careului, după o fază excelent lucrată de olandezi.
Jocul a curs în continaure în favoarea gazdelor și abia pe finalul primei reprize CFR a reușit să se apropie cât de cât periculos de poarta adversă. Cea mai mare șansă de egalare i-a aprținut lui Camora, care în minutul 39 a fost lansat excelent de Bordeianu, dar a preferat o centrare spre Alibec în locului unui șut direct la poartă, iar mingea a fost respinsă în corner de un fundaș al olandezilor.
În repriza secundă CFR a riscat mai mult și a scăpat de gol în câteva situații grație inetrvențiilor bune a lui Bălgrădean. Pe final, elevii lui Dan Petrescu puteau scoate un punct, dar Deac a șutat în bară în minutul 85, iar la fza imediat următoare soarta meciului a fost pecetluită, Pavlidis făcând 2-0 după un contra-atac școală.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Citește și:
IANIS HAGI, SĂGEȚI CĂTRE COLEGI, DUPĂ CE A MARCAT PENTRU RANGERS ÎN EUROPA LEAGUE! CE L-A NEMULȚUMIT
MILIARDARII LUI NEWCASTLE AU PUS OCHII PE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANȚI JUCĂTORI AI BARCELONEI! CE OFERTĂ AU FĂCUT

Dan Petrescu, elogios la adresa celor de la Alkmaar

La finalul partidei, Dan Petrescu a avut un discurs elogios la adresa adversarilor și s-a arătat în mare mulțumit de evoluția echipei sale. Singurul jucător căruia i-a reproșat ceva în mod direct a fost Denis Alibec, pe care l-a și înlocuit de altfel la pauză.
"Am jucat cu cea mai bună echipă din grupă, cu o echipă care poate câștiga acest trofeu. De când sunt eu la CFR, echipa asta mi s-a părut cea mai bună, chiar dacă am jucat cu Sevilla, cu Rennes, cu Celtic. Mi se pare la fel ca Slavia Praga, poate chiar mai bună.
Cred că băieții nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol. Dacă era VAR sigur ar fi fost anulat. Am echilbirat jocul, nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun e atent și nu dă pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian are noroc, în loc de bară să fie gol... De acolo au făcut 2-0. E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri. O echipă incredibilă, cu jucători tineri, dar eu zic că nu ne-am făcut de râs. În continuare suntem încă în viață pentru locul doi. Trebuie să câștigăm ambele meciuri. Eu așa ceva nu am văzut, cum se lipea mingea de ei. Fizic am arătat bine, îmi dă speranțe pentru viitor, pentru campionat și meciurile următoare.
Jucătorii care au galben și sunt nervoși, nu îmi place să îi țin în teren. Alibec a avut un gest la care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională. Nici la echipa națională nu are voie să facă așa ceva. Din păcate, el mai are de învățat multe. Sper să înțeleagă, el este vârful echipei naționale, este vârful lui CFR.", a spus Dan Petrescu, potrivit sport.ro.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36
Romanian Liga I
CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român. Câți bani primește campioana
14/11/2022 LA 22:01