Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După FCSB, este eliminată și Sepsi din Conference League! Covăsnenii au pierdut dramatic la loviturile de departajare

Razvan Circeag

Actualizat 29/07/2021 la 22:38 GMT+3

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut la loviturile de departajare împotriva lui Spartak Trnava și a fost eliminată din UEFA Conference League.

Sepsi vs. FCSB

Credit imagine: facebook

Sepsi a remizat 1-1 cu Spartak Trnava în timpul regulamentar, iar calificarea s-a decis la loviturile de departajare. Scorul din meciul tur a fost 0-0. Slovacii s-au impus 4-3 la penalty-uri.

Sepsi, out din Europa

Spartak Trnava a început mai tare partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar în minutul 8 a reușit să bage mingea-n poartă, însă reușita a fost anulată pentru offside. Dominația ușoară a slovacilor a fost menținută până în minutul 29, când Sepsi a deschis scorul prin Fofana. După această reușită, Boubacar Fofana a devenit marcatorul primului gol din istoria clubului antrenat de Leo Grozavu, în cupele europene.
Partida nu a mai avut evenimente importante până în minutul 67, când Spartak Trnava a reușit egalarea. Sepsi a mai avut o ocazie care se putea finaliza cu puțină șansă după o intrare în careu a lui Ashkovski, însă șutul puternic s-a oprit în plasa laterală. În final, niciuna dintre cele două formații nu a reușit să înscrie vreun gol, astfel că partida a mers în prelungiri.
Scorul a rămas neschimbat după prelungiri și calificarea s-a decis la loviturile de departajare, unde covăsnenii au fost eliminați. Achahbar și Rep au ratat pentru Sepsi, iar Spartak Trnava a mers mai departe.
Sepsi este a doua echipă românească eliminată din Conference League, după FCSB care a suferit cea mai rușinoasă eliminare din istoria clubului împotriva lui Șahtior Karagandy.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo