Sepsi a remizat 1-1 cu Spartak Trnava în timpul regulamentar, iar calificarea s-a decis la loviturile de departajare. Scorul din meciul tur a fost 0-0. Slovacii s-au impus 4-3 la penalty-uri.

Sepsi, out din Europa

Spartak Trnava a început mai tare partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar în minutul 8 a reușit să bage mingea-n poartă, însă reușita a fost anulată pentru offside. Dominația ușoară a slovacilor a fost menținută până în minutul 29, când Sepsi a deschis scorul prin Fofana. După această reușită, Boubacar Fofana a devenit marcatorul primului gol din istoria clubului antrenat de Leo Grozavu, în cupele europene.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Partida nu a mai avut evenimente importante până în minutul 67, când Spartak Trnava a reușit egalarea. Sepsi a mai avut o ocazie care se putea finaliza cu puțină șansă după o intrare în careu a lui Ashkovski, însă șutul puternic s-a oprit în plasa laterală. În final, niciuna dintre cele două formații nu a reușit să înscrie vreun gol, astfel că partida a mers în prelungiri.
Scorul a rămas neschimbat după prelungiri și calificarea s-a decis la loviturile de departajare, unde covăsnenii au fost eliminați. Achahbar și Rep au ratat pentru Sepsi, iar Spartak Trnava a mers mai departe.
Sepsi este a doua echipă românească eliminată din Conference League, după FCSB care a suferit cea mai rușinoasă eliminare din istoria clubului împotriva lui Șahtior Karagandy.
UEFA Europa Conference League
Tottenham, out din Europa! UEFA a decis ca londonezii să piardă la masa verde meciul cu Rennes
20/12/2021 LA 10:31
UEFA Europa Conference League
#BREAKINGNEWS | Tottenham - Rennes nu se va mai juca! Decizia luată de UEFA
11/12/2021 LA 10:04