Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland - Erik Botheim, trupa de RAP care face senzație și pe terenul de fotbal

Andrei Nicolae

Publicat 22/10/2021 la 17:27 GMT+3

Cei doi atacanți norvegieni sunt din aceeași generație, iar în urmă cu 5 ani au înregistrat o melodie cu peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. Erik Botheim urcă acum și la fotbal, pentru că Erling Haaland este deja un mare star. Primul a contribuit la 5 din cele 6 goluri ale echipei Bodo/Glimt, în partida de joi seara cu AS Roma.

Erik Botheim

Credit imagine: NTB

Jose Mourinho probabil că nu va uita niciodată partida Bodo/Glimt – AS Roma, scor 6-1, desfășurat joi seara, în Conference League, acesta fiind cel mai sever eșec din carieră. De asemenea, nici norvegianul Erik Botheim nu va uita disputa. Mai mult, e posibil să-i adus consacrarea la nivel internațional.
Atacantul de la Bodo/Glimt și-a adus aportul la această victorie istorică pentru clubul norvegian cu două goluri și trei pase decisive.

Erling Haaland - Erik Botheim, trupa de RAP care face senzație și pe terenul de fotbal

Erik Botheim are 21 de ani, fiind coleg de generație cu mult mai cunoscutul Erling Haaland. De altfel, cei doi "vikingi" sunt și foarte buni prieteni. Jucătorul de la Bodo/Glimt a avut însă o carieră cu urcușuri și coborâșuri până acum. Anul acesta este însă unul în care lucrurile au mers foarte bine pentru el. A devenit un jucător de bază la Bodo/Glimt, iar cifrele vorbesc de la sine: 18 goluri și 8 pase decisive în 35 de apariții.
Erling Braut Haaland - Erik Botheim
Nu ar fi exclus pe viitor ca Erling Haaland și Erik Botheim să formeze chiar atacul naționalei Norvegiei. Nu ar fi pentru prima dată când cei doi ar juca împreună la un lot al nordicilor. Cei doi sunt foarte buni prieteni încă de pe vremea naționalei U16 . Nu fotbalul i-a unit în mod special, ci muzica.
Cei doi atacanți împreună cu Erik Tobias Sandberg, fundaș în divizia secundă norvegiană, au înregistrat o melodie intitulată "Kygo jo", care a depășit peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.
Haaland este acum un mare star pe scena internațională, dar la fotbal. A ajuns la o cotă în care solicită un salariu de peste 35 de milioane de euro pe sezon, pentru a pleca de la Borussia Dortmund. Și nu duce lipsă de oferte...
După ce a reușit cu AS Roma, cu siguranță că și Erik Botheim a atras acum foarte multe priviri pe plan internațional și nu este exclus ca în viitorul apropiat să-l vedem la o echipă mult mai bine cotată.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo