FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Șahtior Karagandy, în prima manșă a duelului din turul 2 preliminar al Conference League, grație golului marcat de Andrei Cordea.
Florin Tănase a avut unele dintre cele mai importante ocazii de gol ale roș-albaștrilor în prima repriză, iar la finalul partidei a vorbit despre șansele FCSB-ului de a se califica în turul 3. Golgeter al Ligii 1 în sezonul 2020/21, Tănase a spus că echipa este în continuare în căutarea rimtului de joc, atrăgând atenția asupra prestației bune a lui Vlad.
"Am câștigat cu 1-0, dar ar fi trebuit să învingem la un scor mai clar, să fim mai liniștiți la retur. Se va juca pe sintetic, dar am înțeles că e un sintetic foarte bun. Trebuie să nu le dăm vreo șansă, cred că suntem favoriți.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
E început de campionat, încă nu avem ritmul care trebuie. Avem nevoie să creștem de la meci la meci și să punem presiunea pe care o puneam anul trecut. Am băgat și mulți copii în echipă, dar sunt copii buni, care să aibă un viitor frumos. A trebuit să ne adaptăm.
Am crezut că ne vor egala, dar Vlad a avut o paradă de excepție. Toți cei care îl înjurau pe finalul sezonului trecut au primit azi un răspuns", a declarat Florin Tănase la Pro X.
Returul dintre FCSB și Șahtior Karagandy este programat joia viitoare, în Kazakhstan. Echipa care va obține calificarea în turul 3 preliminar al Conference League o va înfrunta pe Kolos Kovalikva (Ucraina).
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR, LIVE SCORE de la ora 22:00 în Conference League | Echipele de start
ACUM 16 ORE