FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Șahtior Karagandy, în prima manșă a duelului din turul 2 preliminar al Conference League, grație golului marcat de Andrei Cordea.
Florin Tănase a avut unele dintre cele mai importante ocazii de gol ale roș-albaștrilor în prima repriză, iar la finalul partidei a vorbit despre șansele FCSB-ului de a se califica în turul 3. Golgeter al Ligii 1 în sezonul 2020/21, Tănase a spus că echipa este în continuare în căutarea rimtului de joc, atrăgând atenția asupra prestației bune a lui Vlad.
"Am câștigat cu 1-0, dar ar fi trebuit să învingem la un scor mai clar, să fim mai liniștiți la retur. Se va juca pe sintetic, dar am înțeles că e un sintetic foarte bun. Trebuie să nu le dăm vreo șansă, cred că suntem favoriți.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
E început de campionat, încă nu avem ritmul care trebuie. Avem nevoie să creștem de la meci la meci și să punem presiunea pe care o puneam anul trecut. Am băgat și mulți copii în echipă, dar sunt copii buni, care să aibă un viitor frumos. A trebuit să ne adaptăm.
Am crezut că ne vor egala, dar Vlad a avut o paradă de excepție. Toți cei care îl înjurau pe finalul sezonului trecut au primit azi un răspuns", a declarat Florin Tănase la Pro X.
Returul dintre FCSB și Șahtior Karagandy este programat joia viitoare, în Kazakhstan. Echipa care va obține calificarea în turul 3 preliminar al Conference League o va înfrunta pe Kolos Kovalikva (Ucraina).
UEFA Europa Conference League
Tottenham, out din Europa! UEFA a decis ca londonezii să piardă la masa verde meciul cu Rennes
20/12/2021 LA 10:31
UEFA Europa Conference League
#BREAKINGNEWS | Tottenham - Rennes nu se va mai juca! Decizia luată de UEFA
11/12/2021 LA 10:04