Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Feyenoord! Ce i-a reproșat Arne Slot arbitrului român

Alex Masgras

Publicat 26/05/2022 la 10:25 GMT+3

Istvan Kovacs a arbitrat finala UEFA Europa Conference League dintre AS Roma și Feyenoord, câștigată de echipa lui Jose Mourinho cu 1-0. La conferința de presă, Arne Slot i-a reproșat arbitrului român că a acordat prea puține minute de prelungire.

Istvan Kovacs

Credit imagine: Eurosport

Istvan Kovacs a arbitrat prima finală din istoria UEFA Europa Conference League. Ultimul act al noii competiții UEFA a fost câștigat de AS Roma, care a cucerit primul său trofeu pe plan european, după victoria cu 1-0 în fața celor de la Feyenoord.
Singurul gol al partidei de la Tirana a fost marcat de Nicolo Zaniolo, în minutul 32. În urma acestei victorii, Jose Mourinho a devenit primul antrenor din istorie care câștigă UEFA Champions League, UEFA Europa League/Cupa UEFA și UEFA Europa Conference League.
Dacă portughezul a avut numai motive de bucurie, omologul său de pe banca celor de la Feyenoord și-a exprimat câteva nemulțumiri legate de Istvan Kovacs. Arne Slot consideră că arbitrul din Carei a acordat prea puține minute de prelungire și a criticat modul în care staff-ul echipei din Serie A l-a presat pe al patrulea oficial în timpul partidei:
"Știi că va fi greu împotriva unei echipe italiene când primești gol devreme, mai ales împotriva unei echipe antrenate de Mourinho. Pe lângă asta, nu au fost suficiente minute de prelungire. Au fost atât de multe schimbări și intervenții VAR. Nu am idee cum au fost arătate doar 5 minute de prelungire.
Cei din staff-ul Romei s-au aflat în jurul celui de-al patrulea oficial aproape tot meciul, și-au făcut treaba. Poate ar fi trebuit să fac mai multe și să îmi exprim și eu frustrările", a declarat Arne Slot la conferința de presă.
Citește și:

Istvan Kovacs va arbitra la Cupa Mondială din Qatar

Istvan Kovacs va merge la Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an. Prestațiile foarte bune din acest sezon ale arbitrului de 37 de ani din Carei au fost răsplătite de FIFA, iar acesta se va afla la primul turneu final de Campionat Mondial din cariera sa.
În acest sezon european, arbitrul român a arbitrat 10 partide, printre care și partida tur a semifinalei UEFA Champions League dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. Prestația de pe Etihad a lui Kovacs a fost apreciată la nivel internațional.
Asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu vor merge alături de Istvan Kovacs la Cupa Mondială din Qatar, turneu final care se va desfășura în perioada 21 noiembrie-18 decembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo