Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League! Cine va fi la centru în ultimul act din UCL

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 11/05/2022 la 18:58 GMT+3

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League dintre AS Roma și Feyenoord, a anunțat astăzi UEFA. Forul european a dezvăluit de asemenea brigăzile care vor oficia finalele din Champions League și Europa League.

Istvan Kovacs, în Manchester City - Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Istvan Kovacs a fost delegat la centru la finala Conference League, care le va aduce față în față pe AS Roma și Feyenoord. Partida va avea loc pe data de 25 mai, la Tirana.
Conform frf.ro, arbitrul de 37 de ani va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția, în timp ce de sistemul de asistență video se vor ocupa nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.
Kovacs a avut un sezon excelent, în care a arbitrat 10 partide pe plan european. Românul s-a aflat la centru, în această stagiune, în trei dueluri din faza grupelor Champions League, respectiv Șahtior - Inter, Club Brugge - Manchester City și Sevilla - Lille, făcându-și apariția și în sferturile de finală ale competiției, la meciul dintre Manchester City și Atletico Madrid.
De asemenea, centralul a mai arbitrat de 3 ori și în Europa League și Conference League, dar și de două ori în calificările competițiilor europene. Cel mai recent, Istvan Kovacs a arbitrat manșa tur a semifinalelor Champions League dintre Manchester City și Real Madrid, având atunci o prestație perfectă, pentru care a primit felicitări din partea tuturor celor implicați și nu numai.
Citește și:

Cine va arbitra finalele Champions League și Europa League

Finala Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid, va fi arbitrată de Clement Turpin, care va deveni primul francez delegat la o finală de cupă europeană din 1986 și până în prezent.
Acesta va fi ajutat de asistenții Nicolas Danos și Cyril Gringore, în timp ce al patrulea oficial va fi Benoit Bastien, iar în camera VAR se va afla Jerome Brisard.
Partida dintre Rangers și Eintracht Frankfurt, din finala Europa League, va fi condusă de slovenul Slavko Vincic, care va fi ajutat de Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic. Al patrulea oficial va fi sârbul Srdjan Jovanovic, iar arbitrul VAR va fi olandezul Pol van Boekel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo