AS Roma a învins-o cu 1-0 pe Leicester și s-a calificat în finala Conference League (în tur a fost 1-1). Astfel, formația capitolină a ajuns după 31 de ani într-o nouă finală europeană, iar fanii sunt în extax. Principalul merit îl are Jose Mourinho, care și-a demonstrat din nou abilitățile de a gestiona meciurile europene, chiar dacă pe plan intern lucrurile nu au mers conform așteptărilor pentru gruparea de pe Olimpico (obiectivul era un loc de Champions League, dar Roma a ratat de mult contactul cu primele 4 clasate).
Performanța obținută pe plan european i-a cucerit definitiv pe fanii Romei, care și-au arătat recunoștința pentru Mourinho într-un mod ieșit din comun. Portughezul a fost reprezentat în ipostază de sfânt pe o clădire din Cetatea Eternă, iar imaginea a făcut înconjurul rețelelor sociale.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367896.jpg
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
sursa foto: George Nistor

Mourinho a plâns, după ce Roma s-a califiact în finala Conference League

Giallorossii vor rata și în acest sezon Champions League, dar Mourinho speră să își găsească o consolare în cucerirea unui nou trofeu european. Aseară, Roma s-a calificat în finala Europa Conference League, iar emoțiile au fost mari pentru portughez, care a plâns la final, după ce a trecut de Leicester cu scorul general de 2-1.
Imaginile sunt surprinzătoare, având în vedere cariera fantastică a lusitanului și miza mică reprezentată de Conference League, însă Mou ne-a arătat încă o dată că iubește enorm fotbalul și că pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face.
În finala Conference League, Roma lui Mourinho o va întâlni pe Feynoord, iar șansele unui nou trofeu pentru "Special" sunt extrem de mari. El are până acum un procentaj de 100% în cele 4 finale de cupe europene în care a ajuns.
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59
Liga Campionilor UEFA
E vremea schimbărilor în fotbal! Evoluția lui Unai Emery și ce va reuși Villarreal în semifinala UCL
17/04/2022 LA 10:37