Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei

Nicu Savin

Actualizat 07/05/2022 la 09:44 GMT+3

Jose Mourinho a calificat-o pe AS Roma în finala Conference League, iar fanii "giallorosilor" ]i sunt foarte recunoscători portughezului. Imaginația acestora a întrecut orice așteptare, o pictură imensă cu portughezul în ipostază de sfânt făcând înconjurul rețelelor sociale.

Jose Mourinho (Roma)

Credit imagine: Eurosport

AS Roma a învins-o cu 1-0 pe Leicester și s-a calificat în finala Conference League (în tur a fost 1-1). Astfel, formația capitolină a ajuns după 31 de ani într-o nouă finală europeană, iar fanii sunt în extax. Principalul merit îl are Jose Mourinho, care și-a demonstrat din nou abilitățile de a gestiona meciurile europene, chiar dacă pe plan intern lucrurile nu au mers conform așteptărilor pentru gruparea de pe Olimpico (obiectivul era un loc de Champions League, dar Roma a ratat de mult contactul cu primele 4 clasate).
Performanța obținută pe plan european i-a cucerit definitiv pe fanii Romei, care și-au arătat recunoștința pentru Mourinho într-un mod ieșit din comun. Portughezul a fost reprezentat în ipostază de sfânt pe o clădire din Cetatea Eternă, iar imaginea a făcut înconjurul rețelelor sociale.
Jose Mourinho

sursa foto: George Nistor

Mourinho a plâns, după ce Roma s-a califiact în finala Conference League

Giallorossii vor rata și în acest sezon Champions League, dar Mourinho speră să își găsească o consolare în cucerirea unui nou trofeu european. Aseară, Roma s-a calificat în finala Europa Conference League, iar emoțiile au fost mari pentru portughez, care a plâns la final, după ce a trecut de Leicester cu scorul general de 2-1.
Imaginile sunt surprinzătoare, având în vedere cariera fantastică a lusitanului și miza mică reprezentată de Conference League, însă Mou ne-a arătat încă o dată că iubește enorm fotbalul și că pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face.
În finala Conference League, Roma lui Mourinho o va întâlni pe Feynoord, iar șansele unui nou trofeu pentru "Special" sunt extrem de mari. El are până acum un procentaj de 100% în cele 4 finale de cupe europene în care a ajuns.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo