Oltenii au avut o prestație foarte slabă în partida cu ucrainenii, deși Zorya nu mai jucase un meci oficial de opt luni. Adversarii Craiovei au dominat total partida, în care au expediat opt șuturi pe spațiul porții lui Lazar, în timp ce trupa lui Balint a trimis un singur șut pe poartă.
Balint a analizat prestația jocurilor săi la finalul unei partide în care Universitatea nu a contat aproape deloc în atac.
"Nu am făcut un meci bun, asta e realitatea, știam că jucăm cu o echipă care pasează foarte bine, trebuia să fim compacți, agresivi în treimea medie. Nu am reușit asta, nu știu din ce cauză. Marea problemă e că nu am avut suficientă personalitate când am avut mingea, am făcut prea multe greșeli.
UEFA Europa Conference League
Reacția lui Lovro Cvek, după reușita care a calificat-o pe CFR în grupele Conference League
26/08/2022 LA 07:31
Dar analizăm foarte bine și cred că e un scor care poate fi întors acasă. Nu neapărat că a fost echipa moale, dar am fost temători. În prima repriză nu am fost agresivi, nu am recuperat departe de poartă, chiar dacă nu au fost prea multe ocazii importante în prima repriză, dar parcă am cedat pea ușor inițiativa.
Citește și:
Recuperam și pierdeam mult prea ușor mingea. Am scăpat de niște ocazii pe jocul celor de la Zorya. Apoi am luat gol din faze fixe. Nu producem atât cât e nevoie pe faza ofensivă", a declarat antrenorul oltenilor la microfonul Digi Sport.

Balint promite revanșa în retur

Rezultatul din manșa tur le permite oltenilor să spere la o revenire, iar Balint știe că jucătorii săi sunt capabili să întoarcă scorul pe Ion Oblemenco.
"Promit că o să lucrăm cu jucătorii să îmbunătățim ce se poate, facem tot posibilul să întoarcem rezultatul. Cei care suntem trebuie să fim cât se poate de bine, pentru că duminică avem meci greu, după care avem returul cu Zorya"
Până la partida din Conference League, oltenii vor disputa derby-ul din Bănie, în fața celor de la FCU Craiova 1948.
UEFA Europa Conference League
CFR pierde încă un titular înaintea returului cu Maribor. Cât va sta pe bară jucătorul lui Petrescu
20/08/2022 LA 05:56
UEFA Europa Conference League
Presa din Norvegia laudă victoria lui Viking în fața lui FCSB: "S-au apărat eroic"
19/08/2022 LA 08:39