A fost cel mai umilitor eșec din cariera de antrenor a lui Mourinho, care ajunsese la meciul 1008 pe banca tehnică.
Deși la finalul partidei portughezul nu a vrut să spună ce discurs a avut în fața jucătorilor, rezumându-se doar a se plânge de lotul subțire pe care îl are la dispoziție, Corriere Dello Sport a aflat ce le-ar fi spus portughezul jucătorilor săi după eșecul usturător din Conference League.
UEFA Europa Conference League
Se pregătesc schimbări la CFR Cluj, după eliminarea din Conference! Ce a declarat Cristi Balaj
25/11/2021 LA 23:05

Ce le-a spus Mourinho jucătorilor

După înfrângerea dură din Europa, presa din Italia a scris că AS Roma urmează să se despartă de mai mulți jucători în următoarea perioadă de mercato.
"Printre voi există fotbaliști care n-ar juca nici măcar aici, în Norvegia, sau în Serie B", le-ar fi spus Mourinho jucătorilor după meci, conform aceleiași surse.
"Nimeni n-a respirat", precizează italienii. "E mai bine să nu-i răspunzi lui Mourinho când este atât de nervos", mai precizează în sursa citată.
Jurnaliștii de la Calcio Mercato anunță că Jose Mourinho le-a comunicat șefilor săi că vrea să renunțe la mai mulți fotbaliști, cerând întăriri.
Unul dintre cei la care portughezul ar renunța oricând este Bryan Reynolds, americanul adus în vară pentru 6,75 de milioane de euro, pentru care nu există însă interes din partea altor formații. De asemenea, dintre fundașii Romei, și Smalling, și Kumbulla sunt vizați pentru a pleca de la echipă, primul pentru că are frecvent probleme cu accidentările, iar cel de-al doilea pentru că nu se ridică la nivelul dorit de antrenor.
Nu în ultimul rând, Calafiori ar putea fi protagonistul unui împrumut în cazul în care Spinazzola va reveni într-o formă bună după accidentarea care îl ține acum în afara terenului.
Referitor la jucătorii de atac, portughezul ar vrea să scape de Mayoral, care este împrumutat de Real Madrid la Roma până la finalul acestui sezon, cu opțiune de cumpărare.
Roma se află pe locul 2 după primele 3 etape din grupele UEFA Conference League, cu 6 puncte. Bodo/Glimt este acum pe prima poziție, cu 7 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UEFA Europa Conference League
Antonio Conte, discurs manifest după prima înfrângere pe banca lui Tottenham: "Nu sunt magician"
25/11/2021 LA 22:53
UEFA Europa Conference League
Surpriză uriașă în Conference League! Tottenham a pierdut cu Mura și calificarea e în pericol
25/11/2021 LA 20:52