Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, discurs dur pentru jucători după umilința din Norvegia: "Nimeni n-a respirat"

Romeo Ene

Publicat 23/10/2021 la 17:52 GMT+3

AS Roma, cu Jose Mourinho pe bancă, a suferit o înfrângere drastică în Norvegia, joi seară, în fața formației Bodo/Glimt, scor 1-6, în grupele Conference League, iar antrenorul portughez a avut un discurs dur în fața jucătorilor la vestiare.

José Mourinho durante Bodo Glimt-Roma - Conference League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

A fost cel mai umilitor eșec din cariera de antrenor a lui Mourinho, care ajunsese la meciul 1008 pe banca tehnică.
Deși la finalul partidei portughezul nu a vrut să spună ce discurs a avut în fața jucătorilor, rezumându-se doar a se plânge de lotul subțire pe care îl are la dispoziție, Corriere Dello Sport a aflat ce le-ar fi spus portughezul jucătorilor săi după eșecul usturător din Conference League.

Ce le-a spus Mourinho jucătorilor

După înfrângerea dură din Europa, presa din Italia a scris că AS Roma urmează să se despartă de mai mulți jucători în următoarea perioadă de mercato.
"Printre voi există fotbaliști care n-ar juca nici măcar aici, în Norvegia, sau în Serie B", le-ar fi spus Mourinho jucătorilor după meci, conform aceleiași surse.
"Nimeni n-a respirat", precizează italienii. "E mai bine să nu-i răspunzi lui Mourinho când este atât de nervos", mai precizează în sursa citată.
Jurnaliștii de la Calcio Mercato anunță că Jose Mourinho le-a comunicat șefilor săi că vrea să renunțe la mai mulți fotbaliști, cerând întăriri.
Unul dintre cei la care portughezul ar renunța oricând este Bryan Reynolds, americanul adus în vară pentru 6,75 de milioane de euro, pentru care nu există însă interes din partea altor formații. De asemenea, dintre fundașii Romei, și Smalling, și Kumbulla sunt vizați pentru a pleca de la echipă, primul pentru că are frecvent probleme cu accidentările, iar cel de-al doilea pentru că nu se ridică la nivelul dorit de antrenor.
Nu în ultimul rând, Calafiori ar putea fi protagonistul unui împrumut în cazul în care Spinazzola va reveni într-o formă bună după accidentarea care îl ține acum în afara terenului.
Referitor la jucătorii de atac, portughezul ar vrea să scape de Mayoral, care este împrumutat de Real Madrid la Roma până la finalul acestui sezon, cu opțiune de cumpărare.
Roma se află pe locul 2 după primele 3 etape din grupele UEFA Conference League, cu 6 puncte. Bodo/Glimt este acum pe prima poziție, cu 7 puncte.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo