AS Roma a obținut o victorie la scor în prima etapă a grupelor Conference League. Italienii s-au impus cu 5-1 în fața celor de la CSKA Sofia, golurile fiind marcate de Pellegrini, care a reușit o dublă, El Shaarawy, Mancini și Abraham.
Victoria nu l-a mulțumit, însă, pe Jose Mourinho. După meci, antrenorul grupării 'giallorossa' s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, pe care i-a criticat, considerând că au evoluat sub așteptările sale.
Mourinho nu s-a ferit să dea și două exemple de fotbaliști care nu i-au plăcut, nominalizându-i pe Calafiori și Karsdorp, pe care i-a și scos de pe teren în a doua parte a meciului.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
01/10/2022 LA 18:19
"Nu am jucat bine. Am făcut-o doar din când în când, dar se conturează o echipă puternică. Deja am vorbit despre asta și trebuie să fim chiar mai mult decât o echipă atunci când dăm de momente dificile. Așadar, nu sunt deloc satisfăcut cu această evoluție. Nu am avut calitate în joc.
Am pregătit asta chiar acum două zile, dar fundașii laterali nu au urcat mult. Nu am dat dovadă de multă intensitate, am pierdut multe dueluri în apărare. Nu pot să zic că am jucat prost, dar n-am jucat nici bine și cu siguranță nu am făcut-o suficient încât să justificăm rezultatul de 5-1. Da, avem mai multă calitate decât CSKA Sofia, dar nu am făcut destule", a declarat Jose Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.

"Este un jucător de calitate"

Tehnicianul a vorbit și despre Lorenzo Pellegrini, marcatorul a două goluri în primul meci din Conference League. Mourinho a dezvăluit că fotbalistul este hotărât să-și prelungească înțelegerea cu AS Roma, în acest moment aflându-se în ultimul an de contract.
"Creștem cu toții împreună, chiar și eu învăț lucruri de la ei. Pellegrini este un jucător de calitate cu un potențial uriaș. Nu vreau să spun mai multe, dar el mi-a zis ieri că va semna un contract în următoarele zile, iar asta în mod definitiv va da putere relației pe care o construiește cu fanii. Este un jucător de mare calitate, este căpitanul echipa și dacă va semna acest contract, se va apropia și mai tare de suporteri", a adăugat antrenorul.
Pentru AS Roma, care este neînvinsă în Serie A după primele 3 etape ale noului sezon, urmează duminică, de la ora 19:00, deplasarea la Verona.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24